Back to Question Center
0

Semalt Expert: Què és Darodar?

1 answers:

Abans de llegir aquest article, verifiqueu el vostre trànsit del lloc web a Google Analytics. Mireu els referents principals i vegeu si podeu veure qualsevol entrada amb 'Darodar.com' '. Si és present, probablement us preguntareu: "Què és Darodar?"

Què és Darodar?

El lloc web de Darodar mostra que és una empresa que ofereix serveis de SEO. Artem Abyar, Semalt Senior Customer Success Manager, diu que l'origen de Darodar no es coneix amb precisió. Els investigadors saben amb seguretat que Darodar usa aranyes per generar trànsit, ignora els derivats de robots.txt i no ofereix cap benefici.

Darodar s'ha posicionat on actualment està utilitzant aquests robots d'indexació per cridar l'atenció. Es garanteixen el rastreig de tants llocs web com sigui possible i deixeu enrere un seguiment dels informes de trànsit dels administradors curiosos que es poden trobar. Interessat per saber on prové el trànsit, els administradors visiten el lloc web de Darodar on veuen la proposta de valor de SEO i una oferta per registrar-se amb ells. Ningú sap si l'empresa és legítima o no. El fet que usi força bruta per rastrejar llocs web sense tenir en compte les regles contingudes en els robots.txt planteja molta preocupació. Tanmateix, també afirmen que poden detectar qualsevol persona que sol·liciti l'eliminació del seu índex. La veritat d'aquesta declaració encara no s'ha confirmat.

Inconvenients de Darodar indexant el vostre lloc

1. Analytics de dades esbiaixades

Una de les implicacions de Darodar en visitar un lloc és que es registra als registres de trànsit. El problema amb això és que empeny una font de referència vàlida de la llista i no és fàcil explicar a un equip executiu per què Darodar apareix a l'informe d'anàlisi.

Darodar també influeix en el percentatge de rebots del lloc. Atès que els robots Darodar visiten una única pàgina alhora, les seves accions distingeixen les taxes de rebots a un nombre superior.

L'anàlisi de dades i les aplicacions de seguiment poden ajudar a filtrar el trànsit no desitjat. Podeu filtrar Darodar des de Google Analytics. En aplicar un filtre, Darodar ja no apareixerà als vostres informes. Aneu a Admin i, a continuació, seleccioneu l'eina de filtre que voleu utilitzar sota la vista / perfil.

2. Cost d'ample de banda

Quan el rastrejador Darodar fa peticions al lloc, les dades flueixen cap endavant i cap enrere del servidor. Pot ser costós, especialment si el servidor funciona amb un ample de banda limitat. Els grans volums de trànsit que generen Darodar podrien sumar molt ràpidament.

La millor manera de bloquejar Darodar és utilitzar robots.txt que normalment ignora. A més, és difícil bloquejar el domini utilitzant les directives htaccess o enfocaments similars ja que utilitza diverses ubicacions per generar trànsit. L'altra opció és implementar un bloc a nivell del servidor que podria tenir conseqüències greus en el rendiment del servidor i, per tant, no recomanat.

D'on vens d'aquí?

Si Darodar no apareix als registres de trànsit, només ignoreu-los per ara. Si observeu un augment en els càrrecs d'ample de banda o simplement voleu eliminar-los dels vostres informes, demaneu que es retirin de la indexació. Si això no funciona, apliqueu normes basades en el servidor que deneguen l'accés de qualsevol activitat de Darodar.com .

November 29, 2017
Semalt Expert: Què és Darodar?
Reply