Back to Question Center
0

Barra lateral de WordPress predeterminada i com tractar-la - Semalt Expert

1 answers:

Artem Abyar, el Semalt Senior Customer Success Manager, diu que per a molts usuaris del lloc web, l'eliminació de la barra lateral de WordPress pot semblar una empresa desafiant. En aquest article de SEO, hi ha diferents mètodes a través dels quals podeu eliminar o desactivar aquesta barra lateral. Per a la majoria dels temes de WordPress, aquesta és una configuració predeterminada que és difícil d'ajustar. En altres casos, els diferents temes poden contenir estructures de codi complexes que poden implicar nombroses barres d'obtenció ; peticions .

En primer lloc, la barra lateral ve com una addició de tema. Això vol dir que té un fitxer PHP a l'arrel de qualsevol directori de temes. Hi ha una barra lateral del complement i widgets que provenen dels temes o de les instal·lacions del connector. En altres casos, el dissenyador web pot desenvolupar algunes modificacions personalitzades pròpies posant-les en functions.php .

Desactivant la barra lateral de WordPress

For a WordPress user who may want to disable or move the sidebar, you can go to appearance> widgets > barra lateral. Des d'aquesta ubicació, podeu configurar la posició de la barra lateral a la pantalla. Per exemple, és possible triar la ubicació correcta de la barra lateral. En casos excepcionals, la barra lateral pot romandre en la mateixa posició. En aquests casos, eliminar la barra lateral de WordPress pot suposar la modificació d'alguns fitxers PHP. Aquests passos estan disponibles en aquest article, de manera que no cal que us preocupeu.

Suprimint la barra lateral de WordPress mitjançant fitxers de tema

Aquest mètode pot implicar canviar alguns dels fitxers crucials del tema. Aquest no pot ser el millor mètode a seguir, però pot fer canvis futuristes per al tema, especialment si teniu previst utilitzar el tema en el futur. Sempre recordeu que les actualitzacions poden substituir els canvis del tema. Per tant, és fonamental incloure un tema basat en el nen al vostre tema actual. En aquesta pauta, la instal·lació de temes basats en nens és una suposició i, per tant, sap com instal·lar-los.

To make these adjustments, navigate to Appearance > Editor. En aquesta pàgina, vés al costat dret de la pantalla i vés a fitxers single.php, page.php i frontpage.php. Des d'aquest menú, podeu trobar la barra lateral d'obtenció ; codi Elimineu aquest codi completament des de la càrrega de la barra lateral. Aquest ajust hauria de poder solucionar el problema de la barra lateral.

Elimineu aquí altres fitxers que puguin ser específics de la barra lateral d'obtenció ; sol·licitud. Podeu utilitzar un bloc de notes i cerqueu qualsevol línia que contingui la barra lateral d'obtenció ; codifiqueu i suprimiu-lo. Aquests són els elements presents a la barra lateral que obliga a carregar fins i tot quan els heu desactivat.

Conclusió

L'eliminació de la barra lateral de WordPress en diferents temes pot ser una tasca difícil. Aquesta directriu us pot ajudar a desactivar qualsevol barra lateral de WordPress. De la mateixa manera, podria WordPress. Aquesta modificació és possible amb un mínim coneixement del desenvolupador. Podeu mirar el vostre codi i buscar el codi que intenteu activar una barra lateral d'obtenció ; sol·licitud. En el cas que el codi del vostre lloc web sembli complex, és possible que hàgiu de contactar amb un desenvolupador web. Ells us poden ajudar a trobar les línies de codi correctes que heu de treure per obtenir tot el procés de treball.

November 29, 2017
Barra lateral de WordPress predeterminada i com tractar-la - Semalt Expert
Reply