Back to Question Center
0

Com evitar el contingut duplicat? - Resposta de The Expert of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

El contingut duplicat o copiat es refereix als blocs substantius d'un article dins i a través de dominis que coincideixen completament entre si o que són similars en gran mesura. Els exemples més freqüents de contingut copiat no maliciós són:

  • Publicacions del fòrum que generen discussions regulars i eliminades i que estan orientades a telèfons intel·ligents i altres dispositius similars
  • Elements emmagatzemats que es mostren i enllaçats a URL diferents
  • Les versions exclusives d'articles i contingut web

El Content Strategist de Semalt , Natalia Khachaturyan, explica que si un lloc web té diverses pàgines amb contingut idèntic, les possibilitats són que Google penalitzarà el vostre lloc web. Molt sovint, els spammers copien deliberadament continguts en diversos dominis i manipulen el motor de cerca d'un lloc i guanyen més trànsit a les seves pròpies pàgines web. Aquestes pràctiques enganyoses provoquen experiències d'usuaris pobres. Quan els visitants veuen que el mateix article es repeteix a Internet, no mostrarà cap interès pel vostre contingut. Google intenta fer rastrejar i mostrar pàgines que tenen informació diferent. Es filtra una gran quantitat de llocs web i bloqueja els llocs que contenen textos similars o contingut duplicat.

Com abordar el contingut duplicat?

Podeu prendre algunes mesures per fer front al contingut duplicat a Internet, assegurant que els visitants estimen el vostre contingut a causa de la seva originalitat.

Mètode №1: ús 301

Si havíeu reestructurat recentment el vostre lloc web, podeu utilitzar 301 redirecció al fitxer .htaccess. Redirigirà intel·ligentment els usuaris a les vostres pàgines web i evitarà que les aranyes i els robots aterrin les vostres pàgines.

Mètode №2: ser coherent

Heu de mantenir constant la vinculació interna i utilitzar els dominis de nivell superior per desenvolupar enllaços d'entrada del vostre lloc web. Aquests dominis han de ser rellevants per al vostre lloc i han de ser específics del país.

Mètode №3: sindicar acuradament

Si heu sindicat el contingut d'altres llocs web, és probable que Google mostri les versions més adequades i adequades per als usuaris. Aquest mètode garanteix que el contingut i els articles web estiguin sindicats i tinguin enllaços al text original o a la pàgina. Per tant, hauríeu d'afiliar el contingut acuradament i utilitzar diversos connectors per realitzar aquesta tasca.

Mètode №4: utilitzeu la consola de cerca i ajusteu la configuració

Podeu utilitzar la consola de cerca i dir a tothom com voleu que el vostre lloc sigui rastrejat o indexat. En lloc d'utilitzar un llarg text de drets d'autor al final de cada pàgina, hauríeu d'escriure un resum i enllaçar-lo a totes les pàgines mitjançant un connector de WordPress.

Mètode №5: reduir el contingut de la placa de boiler

Cal minimitzar la repetició de plaques de calderes per garantir la seguretat del vostre lloc a Internet. Per exemple, podeu escriure un resum i enllaçar-lo a les pàgines amb més detalls. Com a alternativa, podeu provar una eina de gestió de paràmetres per especificar com voleu que Google, Bing i Yahoo tractin el vostre lloc i els paràmetres d'URL .

El contingut duplicat no és motiu d'acció en un lloc web fins que aparegui a Internet en gran nombre i manipula resultats del motor de cerca . En cas que el vostre lloc pateixi un problema de contingut copiat o duplicat i no sàpigues què fer, és millor contactar amb els administradors d'altres llocs i eliminar el contingut. També podeu enviar la vostra sol·licitud a Google, i els motors de cerca eliminaran les pàgines infractores dels seus resultats.

November 29, 2017
Com evitar el contingut duplicat? - Resposta de The Expert of Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply