Back to Question Center
0

Com evitar ser marcat com a correu brossa Semalt Tips

1 answers:

Si no utilitzeu Internet, les possibilitats són que els filtres de correu brossa marcaran els correus electrònics. Igor Gamanenko, el Semalt Customer Success Manager, afirma que una de les raons principals per les quals és difícil evitar que els correus electrònics vagin a enviar correu brossa és que el correu brossa és més rigorós que la safata d'entrada. Gairebé tots els ISP utilitzen diverses tècniques de filtratge d'spam, i alguns d'ells utilitzen formes creatives i imprevisibles per combatre el correu brossa. Aquests són els consells per millorar el lliurament del correu electrònic en pocs minuts .

Centrar-se en un contingut bo i atractiu

Centrar-se en contingut d'alta qualitat i informatiu és important. Si el contingut és valuós per als vostres contactes, definitivament us encantarà llegir els correus electrònics de manera habitual. Assegureu-vos que envieu coses de qualitat per llegir, i es manté fresc, interessant i tòpic per a la màxima exposició. Si heu enviat material promocional i inútil de manera repetida als vostres contactes, és possible que bloquegin la vostra identificació de correu electrònic i hauran d'afrontar les disminucions de la prestació.

Elimina tots els contactes inactius

Si la teva comunicació per correu electrònic no és desitjada, el teu principal proveïdor de serveis de distribució ho lliurarà. I si envieu missatges de correu electrònic a diversos contactes inactius que ni tan sols es molesten en llegir el text, és millor eliminar aquestes connexions inactives el més aviat possible. Normalment haureu de netejar els subscriptors de la llista i dividir-los en segments segons el vostre requisit. Hi ha diverses eines de gestió de compromís disponibles per facilitar el treball..Heu d'enviar correus electrònics als contactes que han estat actius durant els últims sis mesos i assegureu-vos que afegiu subscriptors nous a la vostra llista de correu electrònic de forma regular .

Revisa el procés de registre i pensa en els subscriptors

Siempre ha de revisar el seu procediment d'inscripció i intentar posar-se a les sabates dels seus subscriptors. Si envieu contingut que mai havien esperat, els subscriptors no la llegiran i podrien marcar-lo com a correu brossa. És per això que hauria d'utilitzar un llenguatge professional o amigable en el seu contingut i donar-li un aspecte atractiu i útil. No és necessari canviar la vostra plantilla i el logotip una vegada i una altra ja que això podria confondre els destinataris i que podrien presentar reclamacions d'spam contra la vostra empresa.

Eviteu enviar gràfics i imatges als correus electrònics

L'enviament de gràfics i imatges als correus electrònics pot irritar els vostres subscriptors, especialment quan les imatges són de grans dimensions. Si voleu enviar algunes fotos, haureu de dissenyar les vostres pròpies fotografies o escriure el text del correu electrònic en forma de gràfics, donant-li un aspecte atractiu i atractiu. A l'altre costat, és millor enviar missatges de text sense format als seus subscriptors.

Envieu missatges de correu electrònic orientats, personalitzats i activats i exploten les campanyes

Si voleu generar clients potencials, haureu d'enviar correus electrònics personalitzats i personalitzats als vostres subscriptors. Molt sovint, aquesta tendència s'identifica com a correu brossa, però si el vostre contingut és útil i sense cap beneficiari, us marcarà com a correu brossa. En el nivell bàsic, hauríeu d'enviar missatges de benvinguda a tots els vostres subscriptors i continuar enviant correus electrònics promocionals una vegada per setmana per mantenir la seva atenció intacta de temporada a temporada .

Pensaments finals

El vostre enfocament principal s'ha de fer en una llista de contactes actius. Podeu enviar-los missatges de correu electrònic promocionals, però el text no hauria de tenir cap sentit o senar. Si se centra en la qualitat, les possibilitats són que els contactes es converteixin en clients satisfets.

November 29, 2017
Com evitar ser marcat com a correu brossa Semalt Tips
Reply