Back to Question Center
0

Conseqüències de la vinculació de la sobreoptimització - Assessorament de SEO de Semalt Expert, Natalia Khachaturyan

1 answers:

A mesura que els llocs web continuen optimitzant el seu contingut perquè els usuaris puguin visualitzar-lo en línia, el problema de l'optimització excessiva pot augmentar. En el passat recent, problemes com ara el contingut ocult i l'emplenament de paraules clau poden formar un màrqueting digital amb maneres de classificació no naturals. En altres casos, alguns administradors web depenen de senyals externs i de trànsit per transferir el seu suc d'enllaç al seu domini. El procés de SEO depèn de moltes funcions d'optimització a la pàgina i fora de la pàgina, totes elles destinades a augmentar la visibilitat del lloc web al públic objectiu .

L'estratègia de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, explica que moltes tècniques de màrqueting a Internet fora de lloc també poden causar un elevat risc d'optimització excessiva d'un lloc web. A més, Google està duent a terme un repressió de vincles "artificials" o "no naturals" amb l'objectiu d'augmentar una autoritat de domini en un nínxol objectiu particular. La majoria de les agències de SEO actualment tenen en compte la història d'enllaç d'un domini que s'inclouran en el seu pla de màrqueting digital. Per evitar casos de rehabilitació d'enllaços, podeu obtenir informació sobre els tipus d'enllaços, els corresponents per transferir el suc de l'enllaç, així com l'historial d'enllaços i el perfil d'un domini.

Signes de vinculació sobre-optimització

Google depèn d'un algorisme per detectar patrons poc freqüents pel que fa al flux de trànsit..En conseqüència, és fàcil identificar tendències "no naturals" quant a l'acompliment d'alguns enllaços en línia. Per exemple, la majoria de llocs web tenen un blog actualment. Els aspectes dels enllaços recíprocs i els textos d'ancoratge apareixen en mesures quantitatius seguint patrons traçables. El rendiment extrem com el sitewide de trànsit elevat pot augmentar la sospita de llocs web amb una optimització excessiva de la vinculació. En la recent repressió, Google pot perdre ràpidament la confiança en alguns enllaços que apunten a aquests llocs. En aquest cas, aquest suc de vincles es pot ignorar fent que un moviment no beneficiï els vostres esforços de classificació.

Per exemple, un lloc web pot començar a obtenir un trànsit directe procedent de 20 llocs diferents dins d'un nínxol determinat. Des d'una estreta observació, aquests llocs web es vincula entre si. Aquests casos poden oferir una plataforma de vinculació antinatural a partir de les seves dades i tendències històriques. Una reciprocitat del 90% pot presentar un fenomen que pot fer que un lloc web sembli massa esponjoso. En el passat, les oficines de black hat SEO obririen diferents llocs per enllaçar perfils dels seus usuaris o llocs web de clients.

Quan s'optimitza el contingut del lloc web, és essencial seguir una forma natural de posar textos d'àncora. La col · locació de massa permalinks en els textos pot augmentar la sospita que hi hagi una distribució no natural de la informació que depèn de Google per fer corbes de distribució. Els enllaços d'entrada externs que semblen enllaçar entre si poden ajudar o perjudicar el progrés de SEO en un lloc web .

Conclusió

Els llocs web que no s'adhereixen als criteris de classificació legal suposen un risc d'una penalització de classificació. En altres casos, els llocs també poden patir una desinformació, especialment quan gaudeixen de tàctiques SEO de molts barretes negres. Google recomana als creadors del lloc web que tinguin en compte els perfils d'enllaç que les persones adjunti als seus llocs web. En altres casos, els textos d'ancoratge també poden ser un factor contribuent que fracassi el procés de màrqueting digital. Aquesta directriu de SEO us pot ajudar a detectar instàncies quan el vostre lloc web pot patir una sobre-optimització.

November 29, 2017
Conseqüències de la vinculació de la sobreoptimització - Assessorament de SEO de Semalt Expert, Natalia Khachaturyan
Reply