Back to Question Center
0

Contingut fracassat i com influeix en el lloc Rànquings - Expert de Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

El contingut de rascades pot ser descrit com l'acte de recollir contingut d'altres llocs a Internet i publicar-lo com a propi treball al vostre lloc web. Hi ha molts llocs web que contenen peces de contingut d'altres llocs web. Alguns llocs web triaran articles d'un altre lloc web i els publiquen com a propi treball, mentre que altres aniran fins a copiar tots els llocs web.

Aquest tipus de comportament s'oposa a les pautes establertes per Google, així com a les lleis de drets d'autor dels Estats Units i d'altres països. La majoria de les persones que rebutgen contingut s'adonen que fan el mal. Així que, si no creu que estigui rascant contingut, probablement no ho sigui.

L'estratègia de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, diu que si voleu evitar el contingut esborrat, és convenient tenir precaució quan es tracta de mostrar informació d'altres llocs web. De vegades, els administradors web poden tenir "canals de twitter" o "últims feeds" a la barra lateral. No és necessàriament dolent. En la majoria dels casos, mostrar-los a la barra lateral està bé. Tanmateix, si mostra massa informació de moltes fonts, corre el risc de trencar les pautes de Google.

Això genera la següent pregunta, quant és massa? No hi ha cap resposta específica a aquesta consulta, però té sentit que el contingut d'altres fonts no ha de superar el 10 per cent del contingut web Un bon exemple seria un bloc típic que contingui una barra lateral de notícies. En cas que les publicacions del vostre blog siguin massa curtes, és probable que les vostres notícies tinguin més contingut que el vostre bloc.

Considereu com un motor de cerca veuria aquesta pàgina. Arribarà a la conclusió que la major part de la vostra pàgina s'omple de continguts que no són originals, ni contingut repetit, com ara el vostre peu de pàgina i el logotip. Com a resultat, és possible que la pàgina web no es consideri com un gran recurs per a l'assumpte del contingut.

Heu de saber que Google ha detallat alguns exemples del que considera rastrejar. Per exemple, es considera que els llocs web que copien i publiquen contingut d'altres llocs web sense afegir cap tipus de contingut a aquest o valor es consideren com scrappers de contingut. El mateix s'aplica als llocs que copien contingut d'altres llocs web i després el modifiquen lleugerament, potser substituint-los per sinònims i després publicant-los. També poden tractar de modificar el contingut mitjançant tècniques automàtiques, com ara els spinners de l'article.

De la mateixa manera, alguns llocs poden reproduir continguts de contingut constants d'altres llocs web sense proporcionar cap tipus d'organització o beneficis als seus usuaris. Aquests infringeixen les directrius de Google i poden ser castigats amb severitat per això.

El contingut de rascades no només s'atura al contingut escrit. El mateix passa amb el contingut incrustat, com ara imatges, vídeo i altres formes de comunicació. En aquest cas, alguns llocs web poden integrar aquest contingut d'altres llocs web sense que necessàriament afegeixin cap valor substancial a l'usuari. Això també pot ser castigat severament pels motors de cerca. Només farà malbé el vostre rànquing en els motors de cerca, en lloc d'ajudar-lo.

November 29, 2017
Contingut fracassat i com influeix en el lloc Rànquings - Expert de Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply