Back to Question Center
0

Dicas que realitzin Semalt per realitzar campanyes amb èxit en el màrqueting per correu electrònic

1 answers:

La comercialització per correu electrònic és una important estratègia de SEO perquè manté el contacte amb el seu públic. Ainda és una de les estratègies de màrqueting de correu electrònic més crucial, perquè és més eficient per obtenir el millor retorn sobre l'inversió (ROI). No espere màrqueting d'e-mail per resoldre tots els seus problemes. Veu ha de analitzar el comportament del client i basar-se en la seva estratègia en aquesta anàlisi per funcionar per a vosaltres.

O especialista dóna Semalt Serveis Digitals, Ross Barber dóna dicas sobre com transformar el màrqueting d'e-mail en estratègia efetiva.

Personalitza els teus correus electrònics

Després de enviar-los els mateixos correus electrònics per a tots els vostres amics, utilitzeu els vostres dades que vulguin rebre el segment del seu correu electrònic. Isso fará com que el seu públic es sinta únic.

Planifica un viatge del client per alterar o funil de vendes

Podeu utilitzar els dats que et donem de la jornada del client per comprendre el seu comportament i el contingut que estan buscant. Afegiu-vos informació demogràfica a la jornada del client i entendreu millor el vostre client amb un servei de venda personalitzat .

Optimitzeu les vostres campanyes de correu electrònic

Podeu fer-ho amb el vostre proveïdor de llista d'adreces i utilitzar-les com a estadístiques per sintonitzar les vostres campanyes futures. Prova efectius i continus mantenen les seves estratègies avançades i fortes.

Dê al seu públic algum espaço

És temerari repetir una campanya per una bona feina, més la veritat és que no obtindràs els mateixos resultats. No preencha com a caixa d'entrada del client com a diaris promocionals per correu electrònic, és bom dar-lhes uma pausa.

Utilitzeu els comentaris que vulgueu rebre del vostre públic per crear un cronograma que el farà. S'ha informat que el públic rebut un correu electrònic per setmana, no envieu més. Inseriu-vos a un correu electrònic de correu electrònic per informar-vos sobre com la freqüència del vostre públic necessita ser contat.

No confia en l'automação

Una automação de correu electrònic és una part important de SEO perquè es tracta de processos tediosos per desenvolupar una campanya de màrqueting per correu electrònic, més no s'ha de confiar en ella. Em suma, no deixo substituir-lo.

Resoldre l'emissió d'opció

Veu que més de la meitat de la caixa d'entrada d'una persona mitjana és acceptada per correus electrònics promocionals? Alguns desses correus electrònics són de baixa qualitat i es va augmentar el nombre de comentaris d'exclusió. Faça una pausa per evitar-ho. Podeu permetre que la vostra audiència escolti una freqüència com que reben els vostres correus electrònics. És millor que ho facis una opció de ficar o sortir.

Compreu o significat de la cel·lular

Otimitzar els seus correus electrònics per a mòbils perquè una major part del trànsit d'Internet ve dels dispositius mòbils. Optimitzar els correus electrònics per a mòbils és senzill, doncs molts proveïdors de la llista de correus electrònics es farien automàticament. Els seus correus electrònics han de ser optimitzats per ajustar-los a diferents tamanys de tela.

És més fato que el seu públic no vol ficar em contato com voê. La campanya de màrqueting per correu electrònic ha de ser feta de forma que es trobi de gran valor. Essas dicas irá ajudar-vos a millorar els seus assinants i mantenir-los per molt temps .

November 29, 2017
Dicas que realitzin Semalt per realitzar campanyes amb èxit en el màrqueting per correu electrònic
Reply