Back to Question Center
0

El contingut és un raspall d'una forma de barret negre La tècnica de SEO: el que necessita saber - expert de Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

L'estrategista del contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, adverteix que la duplicació de contingut per augmentar el volum de pàgines de contingut del vostre lloc web pot arruïnar ràpidament la vostra campanya en línia. A SEO, l'alimentació dels usuaris amb contingut original i fresc és una estratègia a llarg termini que pot obtenir el trànsit real del vostre lloc. No obstant això, allotjar-se en tècniques de SEO de barret negre pot aconseguir problemes reals amb Google .

També conegut com a duplicació de continguts, el raspall de contingut és una de les tècniques de SEO de barrets negres usats principalment pels administradors web per classificar-los per les seves paraules clau de conversió. Alguns webmasters han estat treballant assumint que augmentar les pàgines de volum d'un lloc web ajuda a augmentar la participació dels usuaris i millorar la visibilitat empresarial. Tanmateix, els professionals de SEO han demostrat que aquesta idea no s'ha demostrat prou malament, ja que publicar contingut de duplicació en un lloc condueix a un elevat percentatge de rebots .

Informació útil sobre contingut raspat

Augmentar el compromís dels seus usuaris i assolir el seu mercat objectiu en temps real és de màxima importància pel que fa al màrqueting en línia i a Internet. Publicar contingut interactiu, original i nou al vostre lloc web us permetrà atreure l'atenció dels visitants potencials. Tanmateix, alguns administradors web han seguit una ruta d'accés directe optimitzant els seus llocs web per obtenir contingut rascat per a la conversió de paraules clau per marcar-ne rellevants.

El contingut d'escombraries normalment es marca com una pràctica d'infracció dels drets d'autor executada per administradors web per augmentar el compromís dels usuaris i obtenir un trànsit real. Les estratègies implementades per consultors de màrqueting, màrqueting en línia i webmasters per classificar-se en els algoritmes expliquen més sobre ells..Tenir el temps suficient per generar contingut interactiu i proporcionar informació útil als vostres visitants potencials val la pena. Feu que els usuaris continuïn tornant per obtenir més contingut del vostre lloc web afegint un valor al vostre contingut .

Els motors de cerca actualitzen regularment els seus algoritmes per detectar contingut duplicat i raspat. Aquests són alguns exemples de rascades com a forma de barret negre SEO:

Copiar i tornar a publicar continguts

Publicar i copiar continguts d'altres llocs web sense afegir informació útil al material és una forma de tècnica SEO de barret negre que pugui comprometre la vostra campanya en línia. Per evitar raspallar, considereu afegir informació valuosa i interactiva al vostre contingut per arribar als vostres usuaris.

Ús de tècniques automatitzades

L'ús de tècniques automàtiques per modificar un article existent simplement substituint els sinònims és una tècnica de SEO de barret negre. En lloc de reemplaçar un article actual amb sinònims per crear centenars o milers d'articles, preneu-vos el temps per generar contingut nou i millorar la visibilitat del vostre negoci.

Incrustar continguts com ara vídeos virals

Si heu incrustat el contingut d'altres llocs web sense afegir cap tipus de valor a l'usuari final, considereu revisar la vostra estratègia per evitar que els algoritmes de motors de cerca prohibeixin la llista negra.

Reproducció de fonts d'altres llocs web

Els llocs web de comerç electrònic que reprodueixen i copien alimentacions d'altres llocs i no afegeixen continguts únics amb la sola intenció de beneficiar els usuaris poden afrontar una prohibició de Google sense negociar els resultats.

L'optimització de motors de cerca és un esquema a llarg termini que treballa per millorar la visibilitat empresarial i augmentar el compromís dels usuaris a través dels resultats no remunerats. Sent denominat tècnica SEO de barret negre, el contingut de rascades ha portat a la finalització de molts llocs web. Si heu estat executant una de les pràctiques destacades, considereu revisar les vostres estratègies i colpejar el vostre mercat objectiu amb les tècniques de barret blanc SEO .

November 29, 2017
El contingut és un raspall d'una forma de barret negre La tècnica de SEO: el que necessita saber - expert de Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply