Back to Question Center
0

Els enllaços interns són bons per a algunes coses, però no per optimitzar el vostre lloc. -SEO per l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Els enllaços interns són vitals per ajudar els usuaris a navegar des d'una pàgina d'un lloc web a un altre. Tenen un paper important a l'hora d'oferir una experiència d'usuari cohesionada. Aquests enllaços serveixen dos objectius principals en optimització del motor de cerca (SEO). En primer lloc, els enllaços interns s'encarreguen de facilitar el procés de cerca de motors descobrint pàgines del vostre lloc web. A més, la qualitat dels enllaços a les vostres pàgines ajuda a classificar la vostra pàgina. El nombre de vincles interns de qualitat que dirigeixen a una pàgina proporciona als motors de cerca un senyal de la rellevància que té la pàgina.

L'estrategista de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, explica que els enllaços interns van d'una pàgina a un altre domini que us ajuda a navegar pel lloc. També són responsables d'establir una jerarquia en funció de la importància de la informació que es faci en un lloc web determinat. Això també ajuda a difondre el poder de classificació al voltant del lloc.

Per al rànquing d'alta SEO, els motors de cerca necessiten veure el contingut i la qualitat de les paraules clau i com s'han utilitzat. Per facilitar les coses, el motor de cerca necessitarà una estructura d'enllaç rastreable que l'ajudi a navegar per les rutes d'un lloc per trobar totes les pàgines del lloc web. El pitjor error que la majoria de llocs web fa és amagar el vincle principal o enterrar-lo d'una manera que el motor de cerca no pugui accedir. Això evita que les pàgines es mostrin als índexs del motor de cerca. Les pàgines poden contenir contingut i paraules clau excel·lents, però Google no els reconeixerà, per tant, no contribuirà al rànquing del vostre lloc.

La millor estructura del lloc web és aquella amb un nombre mínim d'enllaços a la pàgina d'inici i altres pàgines. Això permet que la potència de classificació tingui un flux fluid en tot el lloc que maximitzi el potencial de classificació de cada Per aconseguir això, cal utilitzar estructures d'URL complementàries i enllaços interns. Aquest format és comprensible per als motors de cerca, ja que és fàcil de seguir. L'aranya del motor de cerca indexa totes les pàgines per preparar-les per al rànquing. són motius pels quals algunes pàgines poden no estar disponibles de manera no indexada, que inclouen:

 • Requisit dels formularis
 • Aquests poden consistir en elements bàsics com ara un menú desplegable o una enquesta completa. Aquests formularis poden impedir que l'aranya de cerca accedeixi als enllaços o al contingut fent-los invisibles als cercadors.

 • Enllaços que només es pot accedir a través de caixes internes de recerca
 • L'aranya no troba el contingut amagat darrere de les parets del quadre de cerca intern i, per tant, aquestes pàgines no es indexaran.

 • Un-Parseable JavaScript
 • Aquests enllaços poden ser inigualables, i en aquest cas el motor de cerca és irrellevant. Per tant, hauríeu de considerar l'ús d'enllaços HTML estàndard en lloc d'enllaços basats en JavaScript.

 • Enllaços a connectors
 • Aquests enllaços no són accessibles pels cercadors .

  Si les pàgines estan bloquejades per l'etiqueta robot robots.txt o meta

  Aquestes etiquetes Meta robot i robot.txt restringeixen l'aranya d'accedir a una pàgina en particular.

  Enllaços que es troben en pàgines amb nombrosos enllaços

Això minimitzarà el límit de rastreig dels motors de cerca. Per tant, és prudent assegurar-se que cada pàgina té un màxim de 150 pàgines, de lo contrario evitarà que es rastregin algunes pàgines.

Evitar les incidències esmentades maximitza la capacitat de l'aranya de cerca per rastrejar-se a totes les pàgines que permeten indexar-les per al rànquing de SEO. Assegureu-vos de tenir en compte aquests factors en crear vincles interns .

November 29, 2017
Els enllaços interns són bons per a algunes coses, però no per optimitzar el vostre lloc. -SEO per l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply