Back to Question Center
0

Estructuració de documents web amb Khachaturyan Nataliya, Expert Semalt

1 answers:

HTML utilitza diversos nivells d'etiquetes de títol. En aquest sentit, cal tenir en compte que, com més alt sigui el número del nivell d'encapçalament, més gran serà el seu significat. Les etiquetes de títol són imprescindibles per a tots els documents web i ajuden a estructurar el contingut d'una manera millor. Si utilitzeu les etiquetes de títol, podeu diferenciar fàcilment el vostre contingut i dividir-lo en categories diferents. A més, els encapçalaments són importants i proporcionen un article més professional i atractiu, i el text d'una etiqueta de títol ha de ser en negreta i gran. Les etiquetes HTML H1-H6 es defineixen com els encapçalaments d'un article o d'un altre document web. Cal tenir en compte que és el primer encapçalament que és important per a tots els documents web i que és l'últim encapçalament el menys significatiu en comparació amb altres etiquetes de capítols en un document web .

Khachaturyan Nataliya Semalt Content Strategist, explica que l'element HTML h1 es pot utilitzar com a encapçalament principal, seguit de les etiquetes h2, h3, h4, h5 i h6. L'h1 és el més atrevit; s'ha d'escriure en la lletra més gran, mentre que l'h6 és l'encapçalament més petit que s'escriu en la font més destacada. No hauries de confondre't i deixar de pensar en etiquetes de títol massa. No són una opció sinó una necessitat i us ajuden a categoritzar el vostre contingut web d'una manera millor. També heu de recordar que les etiquetes d'encapçalament vénen amb diversos atributs i us ajuden a donar-li un aspecte més atractiu i professional al vostre contingut. Google, Bing i Yahoo indexen el contingut i els documents web amb etiquetes de títol fàcilment i convenientment. En altres paraules, podem dir que els títols són àmpliament utilitzats per estructurar els documents web .

Com s'utilitzen adequadament els elements HTML H1-H6?

A més de ser essencials des del punt de vista del disseny web, les etiquetes de títol us ajuden a millorar el rànquing del vostre lloc web. El primer que haureu de saber és quin és el propòsit d'utilitzar etiquetes de títol i per què cal categoritzar el vostre article amb diferents seccions. Sens dubte, ofereix un aspecte fàcil d'utilitzar i el contingut es fa notar fàcilment per un gran nombre de persones. L'h1 és l'etiqueta de títol més important i s'ha d'utilitzar en tots els articles que publica al vostre lloc web.

És important utilitzar paraules clau rellevants a les vostres etiquetes d'encapçalament i, a més, heu de donar preferència a paraules clau i frases per millorar el vostre SEO. Assegureu-vos que heu inclòs la paraula clau principal a l'encapçalament h1 i el vostre enfocament ha de ser l'ús de paraules clau secundàries i terciàries i frases a les etiquetes d'encapçalaments h2 a h6. No hi ha necessitat d'utilitzar la paraula clau principal una vegada i una altra en tots els seus encapçalaments. Totes aquestes pràctiques són bones per millorar el vostre SEO que us ajudarà a millorar el rang del vostre lloc web en els resultats del motor de cerca .

November 29, 2017
Estructuració de documents web amb Khachaturyan Nataliya, Expert Semalt
Reply