Back to Question Center
0

Expert Semalt d'Islamabad: Com bloquejar els referents del fantasma de Darodar

1 answers:

Darodar.com es mostra sovint a la llista de referències del vostre perfil de Google Analytics, tot i que no us envia cap tràfic genuí. Podeu observar visites aparents, totes elles amb percentatge de rebot del 100% i zero segons en el vostre lloc web. Darodar.com es dedica a la pràctica coneguda com spam de referència. El lloc pretén oferir un trànsit real, però no ho fa. Darodar.com publica una llista de les seves millors referències, i els spammers creuen que en entrar en aquestes llistes poden obtenir enllaços de seguretat de qualitat .

Una altra raó és que esperen que visiteu els seus llocs web i que compraran alguna cosa des dels seus enllaços d'afiliació. Per suposat, darodar.com és una empresa de SEO de barret negre que promet augmentar el trànsit, però realitza les tasques amb tècniques il·legals i no ètiques.

Sohail Sadiq, especialista líder de Semalt , proporciona alguns consells útils al respecte .

Com afecta l'spam el referent a les dades?

Qualsevol que sigui el motiu del remitent de correu brossa, això afecta les dades de Google Analytics. Una de les principals raons per utilitzar GA és comprovar quins llocs web us envien tràfic legítim i quins estan implicats en les tàctiques d'enviament il·legals de trànsit. També és important saber quins llocs es classifiquen millor en els resultats del motor de cerca i com millorar les vostres estratègies per obtenir enllaços nous .

El percentatge de rebots i el temps dedicat al vostre lloc són importants, ja que us permeten millorar l'estructura i el contingut del vostre lloc web. Si sou propietari d'un lloc empresarial, això us ajudarà a millorar el percentatge de conversions i generarà nous clients potencials. Si voleu prendre algunes decisions importants sobre el creixement del vostre negoci en funció de les dades de Google Analytics, haureu d'evitar que el correu brossa de referència no interfereixi en la precisió de les vostres dades.

Com desfer-se de l'spam de referència?

La bona notícia és que és possible desfer-se de l'spam de referència a partir de les dades de Google Analytics. La millor manera és configurar alguns filtres al vostre compte de Google Analytics. Alguns llocs web utilitzen robots per visitar les vostres pàgines web, mentre que els altres envien les visites falses directament al vostre compte de Google Analytics sense haver de visitar el vostre lloc web. Podeu eliminar tots dos creant filtres al compte de Google Analytics .

Per configurar filtres per darodar.com, heu de tenir en compte els següents aspectes:

Accediu al vostre compte de Google Analytics i aneu a la secció Administrador.

Seleccioneu l'opció Compte i propietat al menú desplegable i creeu filtres a la secció Vistes dedicades.

A sota del menú desplegable Veure, heu de fer clic a l'opció Filtre nou i indicar el vostre filtre com darodar.com.

No us oblideu de seleccionar l'opció de filtre personalitzat i trieu la Referència al menú desplegable Camp de filtre.

Aquí heu d'inserir darodar \ .com a la secció Filtre i feu clic al botó Desa abans de tancar la finestra.

Què passa amb altres referents de correu brossa?

Podeu afegir fàcilment aquests filtres a tots els referents de correu brossa que apareixen al compte de Google Analytics. Heu de tenir en compte els nous dominis que apareixen a les vostres dades i afegir nous filtres per allò que es mostri amb el temps .

November 29, 2017
Expert Semalt d'Islamabad: Com bloquejar els referents del fantasma de Darodar
Reply