Back to Question Center
0

Expert Semalt sap com bloquejar el spam de referències en menys de 10 minuts

1 answers:

La cerca ràpida del correu brossa del remitent de bloc retornarà més de 500.000 resultats. S'ha convertit en un problema important, i els webmestres estan preocupats pel seu compte de Google Analytics. Diverses persones han publicat publicacions, tutorials i guies sobre com bloquejar l'spam de referència, però definitivament necessiteu recursos tècnics per millorar el rang general del vostre lloc als resultats del motor de cerca .

Si no coneix la plaga que anomenem spam com a referència, Frank Abagnale, expert en Semalt , assegura que es tracta d'un correu brossa fantasma que no visita el vostre lloc web, però sempre és visible al vostre compte de Google Analytics en forma de visites.

L'spam de referència està dissenyat per interferir el vostre compte de Google Analytics i suplanta els enllaços de referència del lloc amb alguna cosa que es coneix com a correu brossa. Botons per a llocs web, free-social-buttons.xyz i darodar.com són alguns dels principals delinqüents. Tots aquests dominis apareixeran als informes de Google Analytics i esperem que visiteu els enllaços d'afiliació .

Hi ha dues raons principals per les quals l'spam de referència és un gran problema. En primer lloc, són sospitoses, i les visites separen les dades de Google Analytics. Els llocs web de monstres com el Sr. Porter i la BBC no es troben atrapats per l'spam de referència, ja que reben molts visitants cada dia..En canvi, els llocs web i els blogs que són relativament nous poden obtenir quaranta a cinquanta sessions cada dia. És un gran impacte en l'anàlisi de màrqueting i pot comprometre la qualitat del tràfic d'inici en gran mesura. El segon és que les visites de referència de correu brossa faran que els servidors i els recursos s'utilitzin sobre coses que ni tan sols coneixeu. El més important, mai no sabreu si el correu brossa de referència està realment present al vostre compte de Google Analytics, ja que els seus èxits sempre es registren de manera normal .

Com bloquejar l'spam de referència a Google Analytics:

Podeu bloquejar fàcilment l'spam de referència al vostre compte de Google Analytics amb aquests passos senzills.

Pas núm. 1: aneu a la secció "Administració> filtres del tauler de Google Analytics i afegiu un filtre nou. No oblideu denominar el vostre filtre a darodar.com .

Pas núm. 2: seleccioneu el nom predefinit només quan el lloc web sospitós ja s'hagi afegit a un filtre. Us suggerim que poseu el nom del domini juntament amb els subdominis d'un filtre.

Pas núm. 3 - No oblideu desar la configuració abans de tancar la finestra. Podeu repetir el procés per a cada domini o subdomini nou.

Heu de tenir en compte que si apliqueu diferents segments als vostres informes, no inclourà la referència spam i haureu d'afegir-lo individualment. Utilitzeu l'opció del segment només quan vulgueu eliminar la major part de l'spam de referència d'un lloc web de grans dimensions. A partir d'ara, no hi ha cap solució disponible amb resultats 100% precisos, ja que la majoria dels mètodes garanteixen bloquejar només un 99% de spam de referència. Si aquestes solucions no funcionen, és millor editar el vostre fitxer .htaccess o buscar una altra solució a les xarxes socials.

November 29, 2017
Expert Semalt sap com bloquejar el spam de referències en menys de 10 minuts
Reply