Back to Question Center
0

Insight to Keyword Stuffing per The Expert of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

En la majoria de les campanyes de SEO, l'ús de paraules clau pot ajudar a un lloc web molt alt en el motor de cerca s. Tanmateix, hi ha una limitació a l'ús de paraules clau, ja que el seu ús excessiu s'anomena incompliment de paraules clau. L'ús no natural de paraules clau és una tècnica SEO de barret negre que s'ha utilitzat durant les últimes dècades. A més, Google ha actualitzat el seu algoritme Penguin per eliminar els mètodes il·legals com aquest i l'emplenament de paraules clau ja no pot ajudar cap lloc web en línia. A més, l'estratègia de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, afirma que aquesta tècnica augmenta el risc que un lloc web pateixi una sanció de rang i la desindexació .

Per què el farcit de paraules clau no és bona

La rellevància del contingut s'ha convertit en el nou factor de classificació que Google dóna prioritat. Amb l'emplenament de paraules clau, tendiu a incloure massa contingut que pot ser rellevant per als vostres usuaris. Posar massa paraules clau pot fer que el vostre contingut no sigui útil per al vostre públic objectiu. Ningú cerca un lloc web per quedar-se a la pàgina si el contingut no resol la seva intenció inicial .

La majoria de les empreses no utilitzen paraules clau excessives en l'actualitat perquè aquest mètode ja no paga com a mètode de classificació. A més, quan el contingut no és rellevant, el temps d'interacció al vostre lloc web es fa baix .

Paraula clau Rellenar en acció

Detectar l'ús no natural d'algunes paraules en una pàgina web és fàcil. Quan busqueu frases, els llocs web més importants han d'oferir informació rellevant. Alguns dels exemples de persones que utilitzen l'emplenament de paraules clau inclouen:

  • Frases que inclouen noms de llocs i ciutats de la zona on el lloc està intentant classificar..Aquestes paraules intenten enviar correus no desitjats al cercador local de motors de cerca de SEO
  • .
  • Llista de molts números de telèfon que no tenen cap valor per al contingut o el domini que teniu.
  • Forma antinatural de declaracions repetides. Per exemple, "tenim roses vermelles per adaptar-les a la vostra rosa vermella en aquest règim de rosa vermella per a la rosa vermella. Les nostres roses vermelles són de color vermell amb moltes roses. Obteniu una rosa vermella amb un vermell que acoloreix la rosa vermella de les roses vermelles. "

Com es detecta l'ompliment de paraules clau?

Una de les maneres d'identificar l'emplenament de paraules clau és examinar el contingut web. En la majoria dels casos, els llocs web amb farciment de paraules clau poden contenir massa informació irrellevant amb les paraules clau. Altres webmasters tendeixen a utilitzar contingut ocult que inclou les paraules clau de farciment. En aquest cas, aquests webmasters poden utilitzar una font petita o no, que apareix en un color similar al color de fons.

Podeu ressaltar tot per exposar les paraules clau farcides ocultes. Prement el control + Un botó es destaca tot el contingut web. Pegar aquest contingut en un document de processament de textos és essencial. Algunes persones poden utilitzar un color de ressalt similar al fons, per la qual cosa és indetectable .

Conclusió

Per a qualsevol negoci de comerç electrònic, establir una exitosa campanya de màrqueting digital pot ser una bona estratègia. Moltes empreses fan moltes vendes en línia utilitzant mètodes com SEO. En la majoria d'enfocaments de SEO, la recerca de paraules clau és una manera estàndard d'obtenir termes molt buscables per al seu ús en contingut del lloc web. Aquesta tècnica permet un rang de llocs més elevat en els SERP d'aquestes frases particulars. Tanmateix, l'ús excessiu d'una paraula clau per enganyar motors de cerca pot provocar sancions com la desindexació. La gent hauria d'evitar l'ús de paraules clau com un mètode de comercialització digital .

November 29, 2017
Insight to Keyword Stuffing per The Expert of Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply