Back to Question Center
0

Islamabad Expert From Semalt: Què és el spam de referents i com aturar-ho?

1 answers:

Google Analytics és un dels serveis d'anàlisi web més influents, útils i famosos fins ara. Informa i rastreja el trànsit d'un lloc web i proporciona les eines analítiques per al màrqueting i els propòsits de SEO. És segur dir que Google Analytics és actualment el millor i més fiable servei de seguiment a Internet. Malauradament, els spammers han generat una forma ombrívola de traçar el trànsit als seus propis llocs web mitjançant el vostre compte de Google Analytics i el vostre lloc web .

El trànsit es considera el factor més important mentre s'avalua el rendiment i la classificació d'un lloc web. El trànsit més valuós que rep el vostre lloc, més altes seran les vostres possibilitats d'obtenir beneficis del negoci en línia. Hi ha diverses coses que influeixen en la qualitat del trànsit del vostre lloc .

Per saber si el lloc està rebent un trànsit de qualitat o no, heu de tenir en compte les següents coses aquí estipulades per Nelson Grey, expert en Semalt .

Què és el trànsit fals?

El tràfic fals o fals es genera per aranyes, rastrejadors i robots, i el tràfic real prové de la interacció humana. Al vostre compte de Google Analytics, el trànsit fals també es registrarà com a autèntic, i els spammers poden enganyar fàcilment els vostres informes de Google Analytics amb visites de pàgines, esdeveniments, paraules clau, visualitzacions de pantalla i transaccions. A aquest efecte, necessitaran la seva identificació de propietat de Google Analytics.

El spam de referència i com afecta el compte de Google Analytics

El referent és un tipus d'enllaç que es comparteix a través de l'encapçalament HTTP quan el vostre navegador web navega d'un lloc a un altre. La informació es fa seguiment al vostre compte de Google Analytics i us proporciona l'informe precís sobre qui és el vostre públic i sobre com interactuen les persones amb el vostre lloc. És segur dir que l'spam de referència farà que els informes de Google Analytics afectin seriosament. Els seus efectes depenen de la mida del vostre lloc web. Si teniu un gran lloc web amb molts les vistes, l'spam de referència no podrà crear cap problema important per a vostè. I si sou propietari d'un lloc web petit o mitjà, les possibilitats són que Google, Bing i Yahoo no millorin el seu motor de cerca 11) classificació a causa del spam de referència.

Els spammers fan el mateix per a nombrosos comptes de Google Analytics amb l'ajuda de robots i aranyes. Ells volen atraure'ls cap als seus llocs web, generant molts ingressos dels vostres clics i impressions de pàgina.

Com detectar i corregir l'spam de referència?

Per detectar i corregir l'spam de referència, haureu de navegar a l'informe de referència del vostre compte de Google Analytics i canviar la seva data als últims tres mesos. Si ho feu, observareu que la velocitat de rebot començarà a disminuir amb el temps i la qualitat del vostre trànsit es millorarà automàticament. Les referències amb 15 o més sessions tindran una taxa de rebot del 0% o del 100%. Si no esteu segur de com detectar-lo i corregir-lo, aneu al compte de Google Analytics i creeu filtres manuals on podeu afegir els noms de domini sospitosos.

Una vegada que hàgiu identificat el spam de referència, haureu de bloquejar els llocs com darodar.com el més aviat possible perquè no visiten el vostre lloc web de nou. Atès que les seves visites es registren al registre del servidor i al vostre informe de Google Analytics, també podeu editar el fitxer .htaccess. La clau per bloquejar l'spam de referències és accedir al lloc sospitós i filtrar-lo. Heu d'actualitzar el fitxer .htaccess regularment per garantir la seguretat del lloc.

November 29, 2017
Islamabad Expert From Semalt: Què és el spam de referents i com aturar-ho?
Reply