Back to Question Center
0

L'Expert de Semalt Islamabad comparteix 2 maneres de bloquejar el spam de referències a Google Analytics

1 answers:

L'spam de referència és el trànsit maliciós que afecta el vostre lloc des d'enllaços sospitosos, com ara darodar.com i altres. Google Analytics identifica automàticament el lloc on prové el trànsit i quants segons un usuari gasta al vostre lloc.

Sohail Sadiq, un expert líder de Semalt , proporciona aquí una guia útil en aquest sentit.

Si rebeu trànsit de referències, les possibilitats són que els visitants del vostre lloc no passin més d'un segon a les vostres pàgines i el percentatge de rebots serà del 100%. És possible crear filtres que excloguin el trànsit derivat dels dominis sospitosos. Quan es tracta de prohibir els referits, haureu d'assegurar-vos que esteu prevenint els cops que provinguin dels llocs ombrívols i de programari maliciós. També cal eliminar-los del vostre compte de Google Analytics el més aviat possible. Els filtres d'exclusió de referències funcionen comparant els patrons de filtre i feu clic als valors trobats a la dimensió Source of Campaign .

Com funciona Referrer Spam?

Fa dos anys, un spammer rus anomenat Vitaly Popov va piratejar al compte de Google Analytics i va introduir correctament els seus recursos de referència de correu brossa allí. Els URL reals porten a pàgines web estranyes i no s'han de considerar com a referències vàlides..No és la primera vegada que els pirates informàtics han fet alguna cosa així, Alan Bush de Ignite Visibility diu que hi ha diversos programes de correu brossa i referències que fan la cerca orgànica i porten llocs web a serveis falsos de SEO. Pot estar atrapat des dels llocs de xarxes socials, xarxes de marcadors socials i tots els altres llocs d'estil de barret negre .

Com eliminar spam de referències

Camí núm. 1: afegiu la vista del compte filtrada

Podeu afegir la vista del compte filtrada per eliminar l'spam de referència. Aneu a l'opció Administració> Filtres> Filtre personalitzat> Paràmetres de la llengua i creeu nous filtres on podeu afegir tants llocs web sospitosos com vulgueu. Si teniu visites sense filtrar, heu d'afegir-les a filtres separats i no us oblideu d'indicar els vostres filtres com a mètodes de text, botons per a llocs web i altres.

Camí núm. 2: Crea el segment personalitzat

És possible crear nous segments personalitzats a la secció Adquisició> Font / Mitjà. Aquest procediment, però, és útil si teniu un trànsit de referències continuat i el rànquing del lloc està malmès a causa d'això.

Si no li agradava passar molt de temps afegint spammers i llocs de referències als filtres, podríeu anar als complements de Google Analytics a la secció de Galeria de solucions, on podeu segmentar fàcilment l'spam de referència. Assegureu-vos que heu segmentat per eliminar les referències per la vora d'Analytics i que ha eliminat totes les referències molestes dels informes de Google Analytics.

És lamentable que els spammers segueixin arribant amb formes millors i efectives de correu brossa, però no hi ha res de què preocupar-se. És part del vostre treball per eliminar-los i seguir creant filtres on els llocs referits es poden afegir regularment. Heu de tenir en compte que no hi ha una solució única per desfer-se de l'spam de referència d'una manera permanent, però podeu eliminar-los, detectar-los i actualitzar-los ajustant la configuració del vostre compte de Google Analytics. Si heu rebut spam de referència al compte de Google Analytics, heu de crear filtres immediatament.

November 29, 2017
L'Expert de Semalt Islamabad comparteix 2 maneres de bloquejar el spam de referències a Google Analytics
Reply