Back to Question Center
0

L'expert Semalt d'Islamabad: Què és el spam de referències i com evitar-ho?

1 answers:

Sohail Sadiq, l'especialista de Semalt , assegura que és possible superar el correu brossa de referències, fantasmes i rastrejadors al vostre compte de Google Analytics, però cal saber quins són els referents, rastrejadors i fantasmes de correu brossa i com es pot filtrar .

Què és l'spam de referència?

Si veieu que el correu brossa del referent s'està fent un seguiment al vostre compte de Google Analytics, haureu de prendre mesures al més aviat possible. En cas contrari, crearà enllaços al seu propi lloc web o disminuirà el rànquing del lloc als resultats del motor de cerca . A gran escala, no és un problema greu, però a petita escala, s'enviarà centenars a milers de visites falses a un lloc i reduirà les dades de Google Analytics. L'spam de referència sol procedir de llocs web com darodar.com, get-free-traffic-now.com i free-share-buttons.com. Veureu que aquests llocs generen una 0:00 segons dedicada al vostre lloc i la taxa de rebots és del 100% .

Què és Ghost Spam?

El correu brossa fantasma tendeix a inflar les dades dels visitants sense visitar les vostres pàgines web. S'haurien retallat del lloc i es dirigeix ​​al vostre compte de Google Analytics. També us pot redirigir a llocs web estranys i de tercers. L'spam fantasma es presenta en forma de referències i disminueix aleatòriament el rang del lloc a Google, Bing i Yahoo. Event-tracking.com és un lloc web que envia spam fantasma a una gran quantitat de llocs web cada dia..

Què és el correu brossa del rastrejador?

El correu brossa del rastreig visita el vostre lloc, però no té cap interacció amb les vostres pàgines. El seu objectiu és indexar-se al compte de Google Analytics i redirigeix ​​les seves visites d'alta qualitat a un lloc desconegut de tercers. El correu brossa del rastrejador us pot ajudar a rastrejar el vostre lloc, però mai no es beneficia del rang de motor de cerca millorat . El correu brossa pot venir de qualsevol forma i no s'ha d'ignorar a qualsevol cost. Quan obtingueu correu brossa, és possible que us presenti als professionals de SEO per desfer-se'n. Quan arribeu allà, és possible que us presenti un servei de SEO d'algun tipus, que es redirigeixi a un lloc genuí com a part d'un programa d'afiliació o que acabi amb un virus de cap mena.

Com puc deixar de fer spam de referències?

El primer pas és visitar la pàgina Configuració del vostre compte de Google Analytics i fer clic a l'opció Exclou tots els clics a les opcions d'aranyes i robots coneguts. Podeu crear filtres i afegir-hi els llocs web sospitosos per desfer-vos de l'spam de referència. Una altra solució és ajustar la configuració del fitxer .htaccess.

Com puc evitar el correu brossa fantasma?

La millor i més senzilla manera d'aturar el correu brossa fantasma és configurar els filtres del vostre compte de Google Analytics. Tots els visitants de referència del vostre lloc es poden dividir en diferents categories i podeu crear filtres per a totes les categories per separat. Com que el correu brossa fantasma és aleatori per naturalesa i no envia les dades del vostre compte de Google Analytics, hauríeu de bloquejar-lo a través del fitxer .htaccess o al servidor.

Com puc evitar el correu brossa del rastrejador?

Atès que el correu brossa del rastrejador realment visiteu el vostre lloc web, podeu afegir el seu nom de domini en un filtre de Google Analytics i bloquejar-lo. Hi ha diversos dominis, i la llista continua estenent-se cada dia. Simoahava.com/spamfilter és un correu brossa de rastreig popular que ha de ser prohibit al vostre compte de Google Analytics. Searchcommander.com és un altre lloc similar que involucra l'enviament de correu brossa als usuaris .

November 29, 2017
L'expert Semalt d'Islamabad: Què és el spam de referències i com evitar-ho?
Reply