Back to Question Center
0

L'expert Semalt Islamabad explica com funcionen els motors de cerca

1 answers:

El motor de cerca realitza funcions diferents, com ara rastrejar llocs web, crear l'índex i proporcionar als usuaris una llista de llocs web populars segons les seves cerques i paraules clau. Cada parada és el document únic (pdf, pàgina web, jpg, png o un altre), i els motors de cerca rastregen tot el lloc web mitjançant aquest document. Posen parades completes i determinen la qualitat de enllaços d'entrada de diferents llocs web. Les dues funcions principals dels cercadors són:

Sohail Sadiq, primer especialista de Semalt Serveis Digitals, comparteix alguns consells útils al respecte .

1. Indexació i rastreig de llocs web: els cercadors rastregen diàriament milions de documents web, pàgines, notícies, vídeos, fitxers i mitjans de comunicació .

2. Proporcionant respostes precises: els motors de cerca també proporcionen la resposta a les consultes dels usuaris en forma de llistes i pàgines rellevants que recuperen i classifiquen per la rellevància.

Com determinen els motors de cerca la popularitat i la rellevància?

A Google, Bing, Yahoo i altres motors de cerca, la rellevància significa trobar paraules clau i frases correctes. Hi va haver moments en què els motors de cerca ens van proporcionar dades limitades. I ara els enginyers intel·ligents i experimentats han ideat les formes d'adequar els resultats a les consultes dels usuaris. Centenars a milers de factors ara influeixen en la rellevància, i els motors de cerca assumeixen que els llocs web més famosos contenen les dades més rellevants i precises. Aquesta hipòtesi ha demostrat ser exitosa quant a la satisfacció de l'usuari amb Google, Bing i Yahoo. Els motors de cerca utilitzen algorismes específics per classificar llocs web diferents, i aquests algoritmes comprenen centenars a milers de variables..En el camp de la comercialització, els experts fan referència als algoritmes com a factors de classificació .

Com podem aconseguir l'èxit?

Els sofisticats algoritmes dels motors de cerca semblen impenetrables, però els motors proporcionen poca informació per aconseguir els resultats desitjats o obtenir un trànsit de qualitat periòdicament. Molt sovint, els cercadors ens proporcionen la informació sobre SEO i com optimitzar el vostre lloc .

Google i altres motors de cerca recomanen els següents resultats per obtenir millors classificacions:

1. Feu les pàgines principalment per als visitants, no per als motors de cerca. No hauríeu d'enganyar els usuaris i evitar presentar el contingut fals per millor rànquing del motor de cerca .

2. Desenvolupeu el vostre lloc web amb la clara jerarquia i enllaços de text de qualitat. Totes les pàgines han de ser llegibles i ser accessibles per un mínim d'un enllaç de text estàtic.

3. Heu de crear un lloc web informatiu i útil i escriure articles que descriguin correctament els vostres productes i serveis.

4. Heu d'utilitzar paraules clau i frases adequades per desenvolupar URLs adequats per als usuaris i descriptius. És essencial proporcionar una única versió d'una URL perquè els usuaris no estiguin dirigits a les pàgines 301 a causa del contingut duplicat.

No té por en absolut

A més d'aquests suggeriments i consells, els venedors de cerca han descobert mètodes de com extreure la informació en funció dels seus rangs de pàgines. Ara, els màrqueting i SEO utilitzen codis i dades específics per ajudar els seus llocs web i blocs a aconseguir un millor posicionament en els resultats del motor de cerca . Sorprenentment, els motors de cerca donen suport a diferents esforços i proporcionen consells útils als seus usuaris. Fins i tot els representants de la cerca ajuden els administradors web i els blocaires participant en publicacions de bloc, fòrums i debats en grup .

November 29, 2017
L'expert Semalt Islamabad explica com funcionen els motors de cerca
Reply