Back to Question Center
0

L'expert Semalt Islamabad: Què és el spam de referències i com evitar-ho?

1 answers:

Si monitoritza el trànsit del vostre lloc web diàriament i creu que està guanyant tracció, les possibilitats són que el correu brossa del referent hagi arribat al vostre bloc. Al vostre compte de Google Analytics, podeu observar més i més enllaços entrants que semblen afegir un trànsit de qualitat al vostre lloc, però és absolutament incorrecte. Quan analitzeu de manera àgil les fonts de referència dels enllaços entrants, veureu alguns noms de domini estranys com best-soo-offer.com, Get-Free-Traffic-Now.com, 4webmasters.org, best-seo-solution.com , botons-for-website.com, 7makemoneyonline.com, blackhatworth.com, ilovevitaly.com, priceg.com, resellerclub.com, prodvigator.ua, savetubevideo.com, kambasoft.com, screentoolkit.com i superiends.org.

Un expert principal de Semalt , Sohail Sadiq, assegura que desfer-se de l'spam de referència amb algunes tècniques és possible.

Què és un spam de referència

?

Quan acaba de desenvolupar el seu lloc web i no va fer SEO, les possibilitats són que el seu lloc no rebi cap trànsit. Però si rep el trànsit de les fonts desconegudes, hauríeu d'avaluar d'on prové aquest trànsit i com interactua amb el vostre compte de Google Analytics. Alguns altres noms de domini que haureu de tenir en compte són socialseet.ru, o-o-8-o-o.ru, vodkoved.ru, iskalko.ru, myftpupload.com, luxup..ru, websocial.me, slftsdybbg.ru, ykecwqlixx.ru, seoexperimenty.ru, econom.co, darodar.com, edakgfvwql.ru, adviceforum.info. Qualsevol spam de referències s'agrega al compte de Google Analytics pels spammers i el percentatge de rebots és fins al 100%. Qualsevol cosa com els motors de cerca , els enllaços en altres llocs, anuncis de banners i correus electrònics pot redirigir-vos a aquests llocs web sospitosos. Tècnicament, envia peticions HTTP al vostre compte de Google Analytics i la mateixa sol · licitud es transmet al seu servidor web. Hauríeu de localitzar l'adreça IP de l'spam de referència i obtenir-lo bloquejat al vostre compte de Google Analytics. Un referent és útil en l'anàlisi estadística web i determina quins llocs web generen més trànsit. A més, té un paper important a l'hora de formular estratègies de màrqueting eficaces i potents i us ajuda a garantir la seguretat del vostre lloc a Internet.

Com els spammers l'utilitzen?

El referent HTTP sempre està oberta a les modificacions i es pot editar fàcilment, cosa que els fa sospitosa als administradors web i és beneficiosa per als spammers. Els pirates informàtics i els spammers solen canviar la propietat del referent a una pàgina web que volen promocionar. Hi ha dues raons principals per les quals decideixen fer aquestes coses.

Augmentar el trànsit

Els spammers desenvolupen seqüències d'ordres automàtiques que generen visites a centenars o milers de llocs amb URL de referències falses, normalment més de deu visites diàries. Els administradors web i els blocaires poden notar un augment en el trànsit i les impressions es generen en els seus comptes de Google Analytics en un gran nombre. Aquestes URL falses sovint s'utilitzen per enganyar amb el vostre compte d'AdSense i editar els vostres fitxers de registre. Podeu filtrar-los al vostre compte de Google Analytics perquè els llocs dels spammers no rebin cap trànsit en nom vostre.

Augmentar els enllaços externs

Alguns dels blocs i llocs poden publicar una gran quantitat de referències i poden incloure els enllaços de nou als seus llocs. Això permetrà als spammers i hackers generar molts enllaços d'entrada per als seus propis llocs web, que en última instància, millorarien el rànquing dels motors de cerca .

Com aturar l'spam de referència?

Si gestioneu un lloc web de WordPress, podeu detindre fàcilment l'spam de referència mitjançant la instal·lació d'un connector anomenat Stop Web Crawlers. Aquest complement es pot descarregar des de la web o es pot demanar en préstec d'un amic. Un cop instal·lat, això protegeix el vostre lloc de WordPress des de l'spam de referència fins a un punt.

November 29, 2017
L'expert Semalt Islamabad: Què és el spam de referències i com evitar-ho?
Reply