Back to Question Center
0

L'expert Semalt Islamabad sobre la configuració de Google Analytics per eliminar el referèndum fantasma

1 answers:

L'spam a Google Analytics s'ha convertit en un problema greu. A causa d'un diluvi d'spam de referència des dels llocs per a adults i els botons socials, els administradors web s'han vist aclaparat per tots els filtres que configuren per administrar les dades inútils que reben els seus llocs. No hi ha necessitat d'entrar en pànic perquè configurar Google Analytics per ocultar l'spam de referència és bastant fàcil. Però primer, heu d'entendre com funciona el spam de referència.

Si voleu que els éssers humans visiten el vostre lloc i tinguin consciència de la qualitat del vostre trànsit, hauríeu de prestar atenció a les tècniques de SEO de barret blanc.

Un expert principal de Semalt , Sohail Sadiq, proporciona aquí una pràctica convincent en aquest sentit.

Pot ser que ningú no pugui desfer-se del correu brossa de referències ja que disminueix les estadístiques i perjudica la classificació del vostre lloc fins a cert punt. Per això, cal que el suprimiu del compte de Google Analytics el més aviat possible. Darodar.com, priceg.com, iloveVitaly.com, hulfingtonpost.com i blackhatworth.com són els referents més comuns que causen frustració als usuaris de Google Analytics.

Si observeu un augment del trànsit a l'informe de Google Analytics, la vostra reacció instantània podria ser agradable. Però vostè ha de preocupar-se per la qualitat del seu trànsit i el percentatge de rebots del seu lloc. Les possibilitats són que l'spam de referències visiti el vostre lloc amb un percentatge de rebot del 100% i el temps dedicat al vostre lloc és zero segon. Abans d'assumir qualsevol altra cosa, haureu de preguntar-vos "si aquest trànsit és fiable o no". En cas contrari, haureu de prendre mesures per eliminar els spammers. Per això, descobreixi l'origen del vostre trànsit. Aneu a la secció Adquisició> Totes les trànsit> Referències i consulteu les fonts de trànsit..Intenta avaluar on provenen les visites.

El greu inconvenient de les referències és que consumeixen la intel·ligència del vostre lloc web i augmenten el percentatge de rebots, que afecta el vostre motor de cerca en pocs dies.

La solució a aquest problema

Si heu fet clic a l'enllaç de HulfingtonPost.com o a un altre enllaç de correu brossa, haureu de tancar el vostre navegador web el més aviat possible. A continuació, podeu tornar a obrir-lo i eliminar les galetes i l'historial per garantir la vostra seguretat. Val la pena saber que diferents tipus de correu brossa poden ser tractats de diverses maneres. Alguns d'ells s'han discutit a continuació.

Creepy Crawler

Creeps sobre la web i pren informació per mitjans propis. Realitza diverses tasques fent clic als vostres enllaços i convidant-vos a fer clic als enllaços sospitosos. En la seva majoria prové d'adreces IP diferents i no podeu bloquejar el trànsit excloent-ne els IP al vostre compte de Google Analytics. No obstant això, podeu bloquejar-lo en els vostres fitxers .htaccess.

Referència al fantasma

Una referència fantasma no visita el vostre lloc. Els seus exemples més comuns són darodar.com i ilovevitaly.co. Podeu considerar l'edició del fitxer .htaccess, però no us beneficiarà i és inútil perquè les referències fantasma són força poderoses per fer front. No podeu bloquejar les visites del conjunt, però podeu seguir la vostra trajectòria al vostre compte de Google Analytics. Tenen la intenció d'enganyar el seguiment de Google i utilitzar IDs de seguiment aleatoris per dur a terme les seves tasques. Les possibilitats són que el vostre identificador s'hagi rastrejat i registrat per l'spam de referència, i ara les visites de referència es mostren als vostres informes de Google Analytics. Heu d'utilitzar filtres per evitar el correu brossa i afegir el lloc web sospitós a la llista d'exclusió de referències.

November 29, 2017
L'expert Semalt Islamabad sobre la configuració de Google Analytics per eliminar el referèndum fantasma
Reply