Back to Question Center
0

Optimitzeu la densitat de paraules clau amb l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Les paraules clau causen molta confusió als propietaris d'empreses, per la qual cosa alguns d'ells poden ser escèptics sobre com iniciar SEO. Actualment, hi ha un flux d'empreses que reclamen oferir serveis que poden obtenir un lloc web a la part superior dels resultats de Google. Aquestes qüestions com quina d'elles està mentint i quina no és, o si la inversió en SEO és l'elecció correcta. En aquest sentit, l'estratègia de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, ofereix una solució senzilla al problema destacat:

La majoria de les persones malentes l'ús de paraules clau en SEO

El 2009, Matt Cutts va explicar que Google ja no estava utilitzant paraules clau com a part del seu algoritme de cerca. Malgrat aquesta advertència, la gent ha continuat tenint aquesta idea errònia que les paraules clau són vitals per al seu SEO. Continueu utilitzant la metaetiqueta de la paraula clau malgrat que Google.com els ignore completament.

Rellotge de paraules clau

Quan SEO encara estava en la seva etapa infantil, entre els problemes que el motor de cerca intentava fer front era l'emplenament de paraules clau. Inicialment, els motors de cerca només podien centrar-se en els factors de la pàgina abans que es fessin prou sofisticats per manejar factors fora de la pàgina, com ara l'ús de enllaços d'entrada . Les paraules clau es trobaven entre els factors de la pàgina que els desenvolupadors web situarien en el backend d'un lloc web amb una metaetiqueta de paraula clau.

La tàctica ràpidament es va fer mal usada per una activitat coneguda com 'farciment de paraules clau'. El farciment de paraules clau és un dels molts trucs de SEO utilitzats com a tàctiques de Black Hat. Molta gent es va posar vent de com podien contenir moltes paraules clau (algunes de les quals eren irrellevants) a l'etiqueta per manipular la visibilitat de la informació. Els usuaris no van poder veure aquestes paraules clau, però van generar resultats de cerca enganyosos i inexactes.

La resposta de Google va ser ignorar la metaetiqueta durant la indexació web per complet i ha seguit deixant clar això. Tant com la gent pensa en això com un mite, la veritat és que Google ja no usa etiquetes meta de paraules clau a la seva cerca web..

Si Google ignora l'etiqueta meta, vol dir que l'emplenament de paraules clau no afectarà el lloc web?

Contràriament a la creença popular, l'emplenament de paraules clau fa mal al lloc web. Tant com l'emplenament de paraules clau no ofereix cap valor de SEO, augmenta les possibilitats de no classificar-se en absolut. Google ha trobat una manera de cercar altres formes d'emplenament de paraules clau .

Cutts va confirmar que l'alliberament de l'algoritme Penguin en 2012, de fet, disminuirà la classificació d'aquells llocs que es creu que infringeixen les pautes de qualitat existents de Google. Una de les pautes de Google que ha estat durant molt de temps és evitar l'emplenament de paraules clau. Es diu "No carregueu pàgines amb paraules clau irrellevants" .

Suggereix que, malgrat que Google no utilitzi l'etiqueta de paraules clau per a propòsits de SEO, els seus algorismes encara busquen qüestions d'embotició i manipulació.

Altres tàctiques de barret negre inclouen:

  • Text invisible. Molts spammers contenen paraules clau al text fent coincidir els colors amb el fons de la pàgina. La idea darrere d'això és amagar aquestes paraules clau dels ulls humans, però no dels cercadors. A través d'això, els spammers esperen augmentar la seva rellevància en la classificació de la cerca sense canviar l'aparença del lloc web.
  • Text i enllaços ocults. Altres oculten text darrere d'imatges o utilitzen la fulla d'estil en cascada com a alternativa al farciment de paraules clau. Utilitzen etiquetes que permeten amagar-les en el respectiu navegador però mantenir-les llegibles als cercadors
  • Emplenament de paraules clau fora de la metaetiqueta de paraula clau. Encara que utilitzeu paraules clau excessivament en altres etiquetes del lloc web, podria tenir efectes adversos al lloc en lloc de millorar-ne el rànquing. Sempre troba un equilibri entre escriure per a un ésser humà i el cercador assegurant-se que tot el contingut llegeix de forma natural
  • .
  • Etiquetatge duplicat. Es refereix a quan l'usuari replica títols i descripcions meta al lloc. Google no veu això com a contingut repetit, assumint que és rellevant. En lloc d'això, la tracta com a contingut duplicat i, per tant, la filtra del resultat de la cerca.

D'on anem d'aquí?

Un enfocament acurat de SEO és multifacètic. No obstant això, tot es redueix a centrar-se en gran mesura en el contingut proporcionat, així com la rellevància. La gent ha de canviar la forma en què s'apropen a SEO i canviar d'ús de paraules clau a termes de cerca .

November 29, 2017
Optimitzeu la densitat de paraules clau amb l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply