Back to Question Center
0

Per què "Bait and Switch" fa més mal que bé? Opinió professional per l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

L'estrategista de continguts de Semalt , Natalia Khachaturyan, afirma que la tècnica de màrqueting d'esquer i canvi ha estat durant molt de temps i ha funcionat fa anys. Però ara mateix, no val la pena. Els consumidors ara són el doble d'intel·ligents que solien ser i els trucs com ara ja no són tan eficaços com solien ser.

Com funciona "Bait and Switch"

Perquè quedi clar, bait i switch és l'acte de publicitat deliberada d'un producte que no està disponible, i quan es fa un encàrrec, en lloc de complir l'ordre, intentareu vendre un producte similar que sol ser més alt en el cost. Això implica que els clients han estat "esquerdats" amb un producte de baix preu i quan estan a la botiga, el minorista ara intenta "canviar" el producte per un altre amb un preu més alt.

La idea és errònia i no ètica, especialment des del punt de vista del client. No obstant això, pot semblar bé un comercialitzador. Per això es denomina publicitat falsa. Per descomptat, molts empresaris petits participen d'això sense saber-ho, mentre que els altres ho fan a propòsit.

Per evitar problemes amb aquest acte d'engany, alguns comerciants solen posar una exempció de responsabilitat a la part inferior de l'anunci que només hi ha un nombre limitat del producte disponible. D'aquesta manera, intenten mantenir l'esquena coberta i demostrar que només s'han esgotat del producte concret després de publicar l'anunci i intenten oferir el que està disponible .

Un altre truc que un comerciant pot utilitzar per fugir de la publicitat falsa és que el producte anunciat estigui en existència però que encara intenteu fer el canvi primer..

Si bé no hi ha res dolent a l'hora d'atraure o atraure clients, el veritable problema consisteix a canviar el que anuncien. Una altra tècnica similar a aquesta és la que es pot anomenar "esquer i donar". Aquí, una empresa demana l'adreça de correu electrònic d'un client abans de vendre el producte sol·licitat. Realment no hi ha res dolent amb aquesta tècnica ja que el producte no està canviant. Fer una adreça de correu electrònic no està malament. Com s'ha esmentat anteriorment, l'únic problema és canviar.

Accidents de comercialització d'esquer i interruptor comú

No totes les empreses que participen en l'esquer i el canvi ho fan deliberadament. Alguns d'ells es van comprometre amb aquesta pràctica per error. Aquestes són algunes de les tècniques més freqüents que adopten:

  • Atraure el trànsit al vostre producte utilitzant el nom d'un competidor

Això sol passar quan descriu el producte, com és el producte del seu competidor. Això confondre als clients a fer clic a l'enllaç pensant que és un altre producte. Per exemple, si el nom de marca dels portàtils és Hughes Paul i els descriu com a ordinadors portàtils HP, els clients els confondran amb les famoses portàtils Hewlett Packard i feu clic al vostre enllaç.

  • Ús de paraules clau no relacionades o arbitràries per SEO bait i switch

En l'intent de classificar-se d'una manera molt fàcil, alguns comerciants fan servir paraules clau que són irrellevants per al seu negoci només perquè hi ha poca competència al voltant de les paraules clau. Aquests venedors només us interessen l'exposició.

Heu d'entendre que mentre esteu classificat com vulgueu, no es convertirà en vendes per a vosaltres. No estàs en el negoci per fer vendes? Penseu en això, si venu ordinadors portàtils i utilitza paraules clau relacionades amb impressores per a SEO, les persones que volen comprar impressores, sens dubte, faran clic al vostre enllaç i visiten les vostres pàgines web, però no faran cap ordre perquè no veneu impressores !!!

Us admeteu que se us cobra per cada clic que feu al vostre anunci en línia, ja sigui a la venda o no? Aquesta tècnica costosa es diu tàctica de barret negre en el terme de SEO. Amb aquesta tècnica, treballeu amb "100% de trànsit i 0% de vendes".

November 29, 2017
Per què "Bait and Switch" fa més mal que bé? Opinió professional per l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply