Back to Question Center
0

Principals suggeriments de Semalt sobre com bloquejar elements emergents i anuncis a Android

1 answers:

Desfer-se dels anuncis i de les finestres emergents que afecten la vostra experiència de navegació, quan utilitzeu gadgets d'Android, no només manté el dispositiu segur, sinó que també us ajuda a desar dades. Els anuncis, les finestres emergents i els anuncis estàndard no només són actius, sinó que també poden afectar negativament la seguretat del vostre gadget d'Android. Com a usuari d'Android, no voleu pagar dòlars extra descarregant anuncis publicitaris i anuncis molestos.

En la indústria de màrqueting moderna, els spammers i els hackers utilitzen anuncis per introduir-se en els gadgets d'Android. L'ús d'Internet públic representa un perill important per a la vostra seguretat en línia i us fa vulnerable als pirates informàtics. S'han plantejat algunes tècniques per ajudar els usuaris d'Android a bloquejar molestos elements emergents en temps real.

Bloquejar anuncis molestos i elements emergents del navegador és una de les tasques més senzilles que heu executat en línia. La protecció de les seves credencials als que accedeixen els estafadors és molt important quan es tracta de navegar .

Aquí hi ha quatre consells estipulats per Igor Gamanenko, un expert líder de Semalt , que us ajudarà a tenir una gran experiència en navegar per pàgines web grans utilitzant el vostre gadget d'Android .

Utilitzeu el navegador Chrome per bloquejar anuncis

S'han plantejat algunes preguntes sobre com bloquejar les finestres emergents que apareixen al navegador Chrome. El bloqueig dels anuncis emergents que apareixen al vostre navegador Chrome és molt senzill. Obriu el vostre Chrome i feu clic als tres punts que es mostren a l'extrem superior esquerre del vostre navegador. Seleccioneu la icona "Configuració" i obriu la icona "Configuració del lloc".

Desplaceu-vos a la configuració del vostre navegador al botó "Elements emergents"..Seleccioneu "Bloqueja anuncis emergents" per evitar que els anuncis estàndard perjudiquin amb la vostra experiència de navegació.

Descarregueu i instal·leu el navegador lliure de bloqueig d'anuncis

Com a usuari d'Android, no deixeu que els anuncis emergents afectin el vostre historial de navegació. Obriu la botiga de Google Play del vostre gadget i escriviu "navegador lliure de bloqueig d'anuncis". Descarregueu el bloquejador d'anuncis gratuït i instal·leu-lo. Una bona quantitat de clients que utilitzen androides prefereixen utilitzar el blocador d'anuncis en comparació amb el bloqueig de finestres emergents manualment.

Utilitzeu el navegador Opera per bloquejar anuncis molestos

Ets un usuari d'Android que treballa sobre com bloquejar els anuncis emergents. El bloqueig d'anuncis estàndard i d'esdeveniments és una tasca de do-it-yourself que es pot executar de manera eficient amb el vostre gadget d'Android. Obriu la botiga de reproducció de Google del vostre gadget i baixeu l'aplicació.

Instal·leu i executeu el vostre navegador d'òpera gratuït per bloquejar anuncis molestos que no afectin la vostra experiència de navegació en línia. Obriu la configuració del navegador d'òpera i feu clic a les finestres emergents. Feu clic a "Bloqueja anuncis emergents" per impedir que els anuncis de màrqueting interfereixin amb el vostre pla de navegació.

Utilitzeu el mode d'estalvi de dades d'Android

Com a usuari d'Android, no voleu utilitzar dades addicionals per baixar anuncis i esdeveniments de màrqueting. El protector de dades ofereix als usuaris d'Android la millor experiència de navegació com anuncis molestos i els sistemes de màrqueting no es poden carregar als gadgets. Tanmateix, podeu desactivar el vostre estalvi de dades si observeu les animacions i pàgines web necessàries que poguessin ser d'importància.

Per habilitar el mode d'estalvi de dades, obre el navegador i feu clic als tres punts que hi ha a l'extrem superior dret. Trieu la configuració del vostre navegador i seleccioneu la icona del salvapantalles. Establiu-la al mode estalviador per bloquejar els anuncis molestos que pateixin la vostra experiència en línia.

En els últims mesos, les preguntes sobre com bloquejar els anuncis emergents han estat copsant els titulars de forma separada. No deixeu que els anuncis deixin de funcionar la vostra experiència de navegació en línia quan feu servir el gadget d'Android. Executeu els consells destacats a dalt per aconseguir una experiència de navegació eficient.

November 29, 2017
Principals suggeriments de Semalt sobre com bloquejar elements emergents i anuncis a Android
Reply