Back to Question Center
0

Problemes que poden ocórrer quan es duplica el contingut - Khachaturyan Nataliya, Expert Semalt explica com fer front a la qüestió

1 answers:

El contingut duplicat és el tipus de contingut que apareix a la xarxa mundial en diversos llocs, i si els mateixos articles apareixen en diferents llocs web, el rànquing del vostre lloc es reduirà i Google pot ser penalitzat. És segur dir que el contingut duplicat pot impactar considerablement el vostre motor de cerca , el rànquing. Quan hi ha més d'una peça de contingut a Internet, Google i altres motors de cerca no els agradaran i poden decidir empènyer aquests llocs darrere de la competència.

Per què importa el contingut duplicat o copiat?

Khachaturyan Nataliya, Semalt Content Strategist, explica que per als motors de cerca, el contingut duplicat o copiat presenta tres problemes principals:

  • No són capaços d'entendre quina versió del contingut s'ha de rastrejar i quina s'ha de prohibir
  • .
  • No saben res sobre si s'han de dirigir les mètriques de l'enllaç a un lloc web específic o mantenir-les en diferents versions.
  • Els motors de cerca no poden comprendre quina versió del contingut s'ha de classificar per als resultats de la consulta.

Per als administradors web i els bloggers, el contingut duplicat també pot causar diversos problemes

  • Proporciona una experiència d'usuari deficient, i els motors de cerca es veuen obligats a penalizar diversos llocs web a la vegada, fins i tot quan sou un editor original d'un article específic.
  • Per proporcionar una millor experiència de cerca, Google mostrarà diferents versions del mateix contingut i diluirà la visibilitat de totes les peces duplicades.
  • L'equitat d'enllaç també es pot diluir a mesura que altres llocs web han copiat el contingut per generar enllaços als seus propis llocs web. Això pot afectar negativament la visibilitat del vostre contingut als resultats del motor de cerca .

Com puc solucionar el contingut duplicat?

La correcció del contingut duplicat o copiat és possible quan corregeix tots els problemes del vostre contingut i escanegeu-lo a través de Copyscape abans de publicar-lo a Internet. Sempre que trobeu còpies del contingut en diversos llocs web, haureu d'informar-vos a Google o contactar amb l'administrador d'aquest lloc per eliminar el contingut duplicat abans que sigui massa tard i Google decideix penalitzar el vostre lloc.

El mètode de redirecció 301

En alguns casos, podeu combatre el contingut duplicat configurant les 301 redireccions de les pàgines duplicades al vostre contingut original. Quan les diferents pàgines es vinculin de nou a la mateixa URL, automàticament deixaran de competir entre elles i no generaran rellevància en el futur.

El mètode Rel = "canònic"

Una altra opció es diu el mètode rel = canònic. Permet que Google, Bing i Yahoo saben que la vostra pàgina web s'ha de tractar com a autèntica i que les altres pàgines semblants s'han de tractar com a duplicades. Permeti'ns dir aquí que els atributs relatius poden formar part del codi HTML de les seves pàgines web.

Altres mètodes per tractar el contingut duplicat

Heu de mantenir la coherència mentre desen els enllaços interns al vostre lloc. Quan sindicem el contingut, heu d'assegurar-vos que el lloc de sindicació hagi afegit un enllaç al vostre contingut original i que no hi hagi variació en la seva URL. Per maximitzar la protecció del vostre lloc i guardar el contingut de la vostra còpia a Internet, podeu afegir enllaços relacionals auto-referencials a totes les vostres pàgines web .

November 29, 2017
Problemes que poden ocórrer quan es duplica el contingut - Khachaturyan Nataliya, Expert Semalt explica com fer front a la qüestió
Reply