Back to Question Center
0

Què és l'origen del correu brossa? - Dades interessants de Semalt Expert

1 answers:

El correu brossa és el cul de bromes. No obstant això, aquest producte de pernil en conserva està arrelat a la història americana. Ha guanyat popularitat al llarg dels anys i ha passat d'una carn de dinar a una icona de cultura popular. Spam va ser creat per primera vegada per Hormel Company al segle XIX i solia ser un dels favorits durant la Segona Guerra Mundial. Es va consumir als Estats Units a gran escala perquè es considerava molt deliciós que altres carns. Amb el temps, el correu brossa es va convertir en un producte famós i un element favorit per a les tropes a l'estranger, que era conegut per la seva convenient expedició i estabilitat .

Jack Miller, el Semalt Senior Customer Success Manager, afegeix que el correu brossa encara és famós i usat a Hawaii, on té una de les taxes de consum més elevades per càpita. És igualment famós en algunes parts d'Àsia i el Regne Unit. També val la pena assenyalar que actualment es comercialitza correu brossa en més de quaranta països d'arreu del món .

Principals ingredients del correu brossa

Els ingredients principals de l'spam clàssic són la carn de porc amb pernil, fècula de patata, sal, nitrit sòdic, sucre i aigua. El midó de patata s'utilitza per a la unió de carn, mentre que el nitrat de sodi actua com a agent de conservació. Una substància de gelatina semblant a una espessa que està envoltada de correu brossa està feta de gelatines i solidifica la carn utilitzada. Depenent del correu no desitjat, podeu trobar-hi alguns altres ingredients, com ara pollastre, gall dindi, xilis i pebrots. El correu brossa es presenta en diferents sabors i s'ha agradat a tot el món..Té varietats altes i baixes de sodi que són més saludables que qualsevol altre àpat.

Com s'utilitza el correu brossa?

Podeu cuinar, fregir, reixar o menjar correu brossa en forma de fred. També es pot utilitzar precocido, el que significa que la calefacció és opcional. La millor manera d'utilitzar l'spam és amigable, juntament amb els fideus o els ous favorits. Podeu utilitzar-lo per esmorzar, ja que és un àpat versàtil. El correu brossa també es pot utilitzar en hamburgueses, sandvitxos, pizzes i curri. Els fanàtics de Spam són famosos pels seus usos creatius i únics d'aquesta carn en conserva. No és el menjar més deliciós i nutritiu, però es pot convertir en una part de la seva dieta diària, ja que el correu brossa conté un munt de conservants i greixos saturats. Si vas a acampar, pots portar-lo amb tu en forma de fred .

Celebracions de correu brossa

El correu brossa s'utilitza habitualment a Waikiki i altres parts d'Hawaii. En l'última setmana d'abril, se celebra un festival dedicat als aficionats al correu brossa. És un dels festivals més famosos dels Estats Units d'Amèrica. En aquesta ocasió, els locals consumeixen molts brossa i es venen milions de llaunes. A més, Austin té un únic museu de correu brossa, i l'empresa Hormel, ubicada a la ciutat, fabrica i comercialitza brossa a gran escala. La ciutat de Shady Cove a Oregon és coneguda a tot el món per les seves desfores anuals de correu brossa.

Spam a la cultura pop

És segur mencionar que l'spam s'ha convertit en una part essencial de la cultura nord-americana des de la Segona Guerra Mundial. En aquella època, va ser utilitzat en la guerra com la principal font d'aliment per als soldats. Quan la guerra va acabar, Hormell va reunir un grup de músics i diverses dames joves conegudes com les Nenes Hormell. Aquestes dones solien promoure l'spam i entretenien a les persones amb les seves cançons patriòtiques.

November 29, 2017
Què és l'origen del correu brossa? - Dades interessants de Semalt Expert
Reply