Back to Question Center
0

Semalt - 3 consells per treure paràmetres d'URL dels informes de Google Analytics

1 answers:

Els paràmetres de Google Analytics són una manera pràctica de fer un seguiment dels esforços de màrqueting en línia. Si el vostre compte de Google Analytics està ple de centenars o milers de pàgines úniques que no existeixen, les possibilitats són que les URL lletges interfereixin en les vostres dades. Aquests URL no es veuen normals, i els paràmetres s'afegeixen a un únic URL una vegada i una altra. Com a resultat, la majoria de visitants es redirigeixen al vostre homenatge i hauríeu d'augmentar el nombre de visitants eliminant els paràmetres d'URL lleig dels vostres informes de Google Analytics.

Per això, haureu de tenir en compte els següents consells estipulats per Oliver King, un expert líder de Semalt .

1. Excloeu els paràmetres de consulta:

Comproveu l'URL per obtenir informació sobre el llenguatge o la sessió i exclou els paràmetres de la consulta. Abans de res, hauríeu de determinar quins paràmetres d'URL són inútils i que s'han d'excloure dels vostres informes. El següent pas és comprovar l'opció Configuració de visualització del vostre compte de Google Analytics i afegir la llista de paràmetres de consulta que voleu excloure. És possible aconseguir-los netejats en qüestió de minuts. Per això, hauríeu d'ajustar la configuració al compte de Google Analytics i crear filtres per a tots els paràmetres d'URL lleig. Si voleu configurar un nou compte de Google Analytics, és possible que tingueu por d'interferir les vostres dades amb un altre compte de Google Analytics..Per evitar confusions, heu d'anar a la secció Perfil del vostre compte actual o nou de Google Analytics i afegir-ne els paràmetres a diferents filtres. Una vegada que els hàgiu afegit, no us oblideu de desar els canvis i espereu un moment perquè les dades s'apliquin al perfil de Google Analytics nou o existent.

2. Retirar la cerca del lloc:

Heu d'excloure els paràmetres de consulta de cerca del vostre informe de Google Analytics per garantir la seguretat del vostre lloc. A l'opció Configuració de la vista, aneu a la configuració de la cerca del lloc i feu clic al botó "Etiquetes de franja" fora del botó URL. Cal tenir en compte que els comptes de Google Analytics no reprodueixen dades a qualsevol cost. En altres paraules, no podeu eliminar els paràmetres de les dades anteriors. Significa que les dades en endavant tindran eliminats els paràmetres URL .

3. Consolidar la pàgina d'inici i les barra inclinades:

Si el vostre servidor web ofereix una pàgina d'inici semblant al fitxer index.php, heu de consolidar la pàgina d'inici, així com les barra inclinades. Google Analytics pot esborrar un domini, com ararazyegg.com, i comprova les parts restants d'una cadena d'URL per comptar el nombre total de pàgines úniques. Com a resultat, els paràmetres d'URL dinàmics poden crear pàgines úniques per a que Google Analytics es registri.

Pensaments finals:

Google Analytics registrarà les vostres diverses URL com a pàgines úniques. D'aquesta manera, l'informe es veurà replet de centenars a milers de vistes úniques de pàgines que no existeixen i que no proporcionen cap valor per al vostre negoci. És possible que els paràmetres d'URL no proporcionin informació detallada. Per exemple, la majoria dels paràmetres d'URL amb números de producte, descompte i codis de preus es reconeixen com a visualitzacions úniques de la pàgina pel vostre compte de Google Analytics.

November 29, 2017
Semalt - 3 consells per treure paràmetres d'URL dels informes de Google Analytics
Reply