Back to Question Center
0

Semalt: Com bloquejar els botons per al trànsit de referència del lloc web

1 answers:

Si el vostre lloc web rep visites de referències no desitjades i sospitoses dels botons-para-website.com, la vostra empresa podria arruïnar-se i no és l'única persona que s'enfronta a aquest problema. Buttons-for-website.com és un lloc que incorpora els usuaris al spam de referència i indexa els seus propis llocs web amb les dades de Google Analytics. Els botons per al lloc web són àmpliament utilitzats pels spammers per promoure una sèrie de llocs falsos, i augmenta el seu rang en Bing, Yahoo i Google.

Igor Gamanenko, un expert excel·lent de Semalt , diu que els botons de spam de referència del lloc web poden causar molts problemes no desitjats. En primer lloc, el spam de referència pot arruïnar les estadístiques de Google Analytics, com ara les dades d'Audiència, adquisició i comportament del servei. A més, el correu brossa de referència pot destruir la ubicació geogràfica, el percentatge de rebots i totes les dades que es troben al vostre compte de Google Analytics.

Sovint, els administradors web es queixen que les dades del seu lloc, especialment el percentatge de rebots, són afectades pel correu brossa de referència, ja que els URL de correu brossa només tenen unes poques pàgines i deixen el lloc en qüestió de segons. L'spam de referència es mostra al vostre compte de Google Analytics i arruïna la classificació del lloc en pocs dies.

Introducció als botons-para-website.com:

Els botons-for-website.com s'orienten principalment a les dades analítiques del vostre lloc i s'han dissenyat per fabricar les sol·licituds repetides a les vostres pàgines web en un moment determinat. Malware, robots i totes les tàctiques de barret negre són part del spam de referència. Els spammers es beneficien d'aquesta tècnica pel que fa a generar ingressos. Els ajuda a anunciar els seus propis llocs web i millora el rànquing dels seus llocs als resultats del motor de cerca creant enllaços de qualitat als seus llocs de les dades del vostre lloc web. L'inconvenient d'aquesta tècnica és que les referències dels botons-for-website.com interfereixen amb les estadístiques de Google Analytics i amb totes les altres mètriques..També utilitzen l'ample de banda del vostre lloc i creen sol·licituds repetides per confondre'ls i el vostre compte de Google Analytics. Per tant, podem dir que l'spam de referència és una tècnica qüestionable per promoure el contingut dels spammers. Orienten els vostres llocs per enviar trànsit de qualitat a les seves pròpies pàgines web. Els spammers i els hackers volen promocionar les seves pàgines web i intentar atreure persones cap als seus productes i serveis. També volen potenciar el rang del seu lloc a Google creant vincles d'entrada de qualitat. Realitzen aquesta tasca mitjançant la sol·licitud de registre al registre d'accés del vostre lloc, que Google ha rastrejat i sembla ser el lloc web de correu brossa.

Cal tenir en compte que els botons-for-website.com no són un lloc web perillós sempre que faci clic als seus enllaços rellevants. Pot crear problemes per als visitants i enganyar el vostre compte de Google Analytics. En algunes situacions, els botons-for-website.com utilitzen l'ample de banda del vostre lloc i envien diverses sol·licituds al vostre lloc web .

Botons de bloqueig per a la pàgina web de traffic referrer en el compte de Google Analytics:

Si voleu bloquejar els botons de spam de referència del lloc web al vostre compte de Google Analytics, heu de tenir en compte aquestes coses. Permetin-me que us indiquem que bloquejar els botons de spam de lloc web al compte de Google Analytics mitjançant la creació de filtres pot enmascarar els URL d'spam. També podeu impedir-ho al fitxer .htaccess. Aneu a la secció Administrador del vostre compte de Google Analytics i feu clic a l'opció Nou filtre per crear nous filtres. Aquí, heu d'afegir el botó per al domini webwebsite.com com a nom del filtre principal i triar l'opció Filtre personalitzat.

Bloqueja els botons-for-website.com referrer spam amb el fitxer .htaccess

Si voleu bloquejar els botons de spam de referència del lloc web amb el fitxer .htacess, heu d'afegir-hi aquest codi.

## SITES REFERRER BANNING

RewriteCond% {HTTP-REFERER} buttons-for-website.com [NC, OR]

RewriteRule. * - [F]

November 29, 2017
Semalt: Com bloquejar els botons per al trànsit de referència del lloc web
Reply