Back to Question Center
0

Semalt: coses que necessites saber sobre Darodar i SocialButtons.com

1 answers:

Obtenir dades netes i precises amb espai per interpretar explica més sobre les vostres habilitats en la gestió dels llocs web de comerç electrònic. Usar les mètriques de referència adequades per mesurar el vostre progrés en línia és de gran importància pel que fa al màrqueting digital i digital . No obstant això, pot ser una mica agitat per tenir un lloc web afectat per darodar.com i spam de referència social-buttons.com .

Michael Brown, el Semalt Customer Success Manager, explica que els llocs web afectats per darodar.com i altres amenaces malicioses solen tenir altes taxes de rebots, al costat del 100%, un factor clau que guia els algoritmes de rànquing classifiqui els llocs web baixos. El fet de prendre decisions de la firma en les dades de Google Analytics distorsionades per social-buttons.com i darodar.com condueix a una caiguda total. En paraules senzilles, els llocs amb taxes de rebots elevades tradueixen que la durada mitjana de la sessió és de zero.

Darodar.com: què és?

Per curiositat, consultors de màrqueting i propietaris de llocs web realitzen la cerca de Google per entendre on prové la major part del trànsit. En el sentit real, els resultats indiquen que el nom d'un lloc web que reflecteix el trànsit de referència no es pot comptabilitzar a Google Analytics. En els últims mesos, un lloc web inexistent conegut com Darodar.com ha estat ressonant en l'informe de Google Analytics. En altres paraules, Darodar.com és un correu brossa de referència creat a partir de visites de bots al vostre lloc en línia.

Segons els experts en TI, els spammers modifiquen el nom i els codis utilitzats per generar un lloc web de correu brossa, el mateix que passa actualment amb Darodar.com. Al mercat recent, Darodar.com està conduint el trànsit fals per als llocs i els informes d'esbiaixament a Google Analytics com socialbuttons.com .

Comprensió de les dades de Google Analytics

Darodar.com: què és? Aquesta és una pregunta que ha estat circulant en la indústria del màrqueting digital. També conegut com social-buttons.com, darodar.com treballa per distorsionar els informes i les dades de la vostra empresa mitjançant la transferència de trànsit no desitjat i fals al vostre lloc web. Com a propietari de màrqueting, no vol prendre les decisions de l'empresa per complet, depenent dels informes de la seva organització.

Els números no menteixen. Si el vostre lloc web té un percentatge de rebots superior al 70%, cal que consulteu les estratègies de la vostra campanya. Si el vostre lloc web marca una durada aproximada de la durada de la sessió, la major part del vostre trànsit s'origina en bots, trànsit no desitjat i correu brossa de referència, com ara socialbuttons.com. Això explica el motiu pel qual està convertint les files de paraules clau baixes en els algoritmes.

Per què no heu de fer clic a enllaços estranys enviats al vostre lloc web

L'explotació d'un lloc web exigeix ​​alts nivells de vigilància. Si pressioneu una pestanya o feu clic a un enllaç maliciós que els spam els fa vulnerables als pirates informàtics. Els hackers esperen que comproveu la identitat del vostre lloc web i escriviu la vostra adreça a Google Analytics. Els pirates també esperen que feu clic a "Opcions de pestanya per cercar" que apareixen a la vostra GA.

El moment en què cau en el seu truc i premeu el botó de la pestanya, us redirigeix ​​a un altre lloc maliciós, on els hackers poden accedir fàcilment a les vostres credencials en línia .

Què significa Darodar.com? Per què existeix? Socialbotons.com i Darodar.com són spam de referència que els spammers usen habitualment per obtenir una tarifa de referència. Després de fer clic a l'enllaç maliciós que se us envia, els spammers es paguen per això. L'essència de generar enllaços de referència falsos és maniobrar visitants i propietaris de llocs web per fer clic als enllaços i obtenir diners reals a canvi.

November 29, 2017
Semalt: coses que necessites saber sobre Darodar i SocialButtons.com
Reply