Back to Question Center
0

Semalt Especialista Descriviu Errors de Màrqueting De Conteúdo Que Veu Deu Evitar

1 answers:

La comercialització del contingut és un aspecte important de la campanya digital perquè augmenta el trànsit del client. O alt trànsit de clients permet que una empresa atenyi el seu objectiu d'augmentar la base de clients i les vendes de vendes. No obstant això, els professionals de Search Engine Optimization (SEO) cometre certes errors en el procés de comercialització de continguts.

Lisa Mitchell, gerent de successió de clients dóna Semalt Serveis Digitals, comparteix la seva experiència i il·lustra 11 errors de comercialització de continguts.

1. Ação suficiente, mas plano mestre ineficaz

Uma abordagem bem sucedida de màrqueting de continguts sobre dos fatores principals. Aquestes són estratègies efectives i una execució tàtica. Una estratègia efetiva és el pla directiu que mostra els objectius de la campanya digital. Una execució tàctica implica una ação necessária per atingir els objectius. O Retorno sobre inversió (ROI) serà baix si el especialista en SEO s'integra en la implementació de dos objectius de màrqueting sense una estratègia adequada.

2. El contingut és el mateix que com a postagens del bloc

El contingut és important sense processos de màrqueting digital. El contingut en línia inclou vídeos, GIF, seminaris web, podcasts, memes i postagens de xarxes socials. L'especialista en SEO ha de pensar sobre el posicionament del blog i desenvolupar continguts que atraia els clients.

3. Basant-se en hipotètics compradors

Els especialistes en màrqueting digital depenen principalment de les informacions de perfil bàsic del client desitjat. Per exemple, els gestors de nivell mitjà en el set bancari són homes amb edat entre 30 anys i 40 anys. És important comprensió com a motivacions, com oportunitats, preferències i desafiaments experimentats per al client desitjat, de manera que es desenvolupi una estratègia de SEO eficaç. A mesura que informações crítiques sobre el mercat desitjat podem ser obtingudes mitjançant investigacions de clients i interlocutors a la web .

4. Compreensão mínimo do público

Una pesquisa realitzada per IBM en 2015 ha descobert que 63% dels clients han enviat que no són coneguts per les marques preferides. Els especialistes en SEO han de analitzar com a necessitats i preferències dels clients direccionats i desenvolupar-se amb un contingut digital efectiu que s'adapti a necessitats .

5..Una publicació de contingut és igual al màrqueting digital

Molts especialistes en màrqueting relaxen després de publicar contingut en línia. Uma campanha online efetiva és més que publicar un contingut de gran qualitat. Envolti una distribució adequada del contingut a través de diverses plataformes en línia; per exemple, correus electrònics, YouTube, blogs i xarxes socials .

6. Basant-se inteiramente en SEO

No atual ambient comercial competitiu, una estratègia de SEO ha de ser usada en conjunt amb altres abordatges de màrqueting digital. El procés de SEO és important per millorar les classificacions als motors de cerca. No obstant això, el recurs del contingut de màrqueting pot ser millorat a través de l'inovació i la creativitat. Per exemple, els especialistes en màrqueting podem utilitzar GIFs engraçats per comercialitzar productes.

7. Conteúdo de baixa qualitat

Muitos comerciants no usen esforços i recursos suficients per produir continguts efectius. És important desenvolupar un conteúdo valgós que s'adapti a les necessitats i interessos dels clients.

8. Esperant resultats imediats

O processo de màrqueting digital requereix paciència. És així perquè el ROI pot ser experimentat després de diversos mesos o anys de campanyes en línia .

9. Tentando muitas estratègias

Els comerciants en línia es esforcen per tenir una presència significativa en totes les vies d'Internet. No obstant això, no és possible oferir contingut d'alta qualitat a totes les plataformes en línia. O especialista en SEO hauria de concentrar-se en alguna part de les avenues en línia per a fins de màrqueting; per exemple, blogs de YouTube, Twitter i .

10. Difícil-venda

És comú que els executius d'empreses exerceixin pressa sobre un equip de màrqueting per millorar les vendes. Sense comercialització de contingut, una venda no ha de ser molt oberta. Devem ser envidados esforços per atraure els clients, sense coagre-los per comprar el producte o servei.

11. Adesão total às melhores práticas

No obstant això, com a informació de les millors pràctiques importants, els comerciants en línia no hem de seguir-la cegamente. És així perquè certes estratègies que són efectives per a una empresa no podem ser apropiades per a un altre negoci. Un equip digital s'ha deforçar per desenvolupar un únic i competitiu contingut que s'adapti a les necessitats i expectatives dels clients direccionats.clients.

November 29, 2017
Semalt Especialista Descriviu Errors de Màrqueting De Conteúdo Que Veu Deu Evitar
Reply