Back to Question Center
0

Semalt: exclusió de correu brossa

1 answers:

Si heu iniciat la sessió al compte de Google Analytics i ha observat un augment sobtat de les sessions, les possibilitats són que els bots i el correu brossa de referència hagi arribat al vostre lloc web. En un cop d'ull, potser us sentiu que us aconseguiran vendes i clients potencials, però mirar més a prop una font de les sessions us donarà una idea d'on prové el trànsit. Els spambots són els principals responsables del tràfic de llocs web de baixa qualitat . Jack Miller, el Semalt Senior Customer Success Manager, afirma que en els últims anys, més i més administradors web s'han queixat de que els robots de referència de correu brossa rastregen els seus llocs i sembla que les persones reals han visitat les seves pàgines web. El barret negre SEO i els bots de correu brossa negatius poden distorsionar les dades de Google Analytics en un gran nombre. A més, aquests robots apareixen quan visiten el vostre lloc diverses vegades, però la taxa de rebots és del 100%. No us proporcioneu dades positives i la classificació del vostre lloc comença a disminuir dia a dia .

Què és un bot de correu brossa?

Els robots són programes automatitzats que tenen la capacitat d'executar accions sense cap entrada manual. Un bot és responsable de dur a terme una sèrie de llocs de treball que una persona real pot completar en hores, dies i setmanes per completar. Els robots prenen només uns pocs segons per dur a terme múltiples tasques alhora i es creen per visitar el vostre lloc de forma no natural .

La diferència entre bots il·legítims i legítims

Els bots legítims o autèntics pertanyen als motors de cerca com Bing, Yahoo i Google. Poden indexar el vostre lloc web i mostrar totes les vostres pàgines als resultats del motor de cerca. Aquests bots no perjudiquen el vostre lloc de cap manera, mentre que els bots il·legítims estan destinats a danyar el vostre lloc web. Sembla que visiten el vostre lloc i us permeten tenir moltes vistes, però no són amigables amb el lloc i es diuen com a robots negatius. Els robots de referència de correu brossa més comuns i famosos són event-tracking.com, botons de compartir gratuïts..com, social-buttons.com, darodar.com i get-free-traffic-now.com .

Hi ha algunes variacions al voltant d'aquests llocs web i els seus URL apareixen automàticament als comptes de Google Analytics. Si segueix els seus URL per saber més sobre aquestes empreses i els seus paquets de publicitat, és probable que perjudiqui el vostre lloc web. Per exemple, si veieu un correu brossa de referència (consulteu-el vostre lloc web- aquí) al vostre compte de Google Analytics, heu d'eliminar-lo el més aviat possible .

Com bloquejar els bots de correu brossa al vostre compte de Google Analytics?

Gairebé tots els llocs de referència de correu brossa són grans infractors i s'han de desfer del més aviat possible. Si trobeu un nou correu brossa al vostre compte de Google Analytics, haureu de filtrar-lo, però la part inferior d'aquest procediment és que els bots malament continuaran visitant el lloc web una vegada i una altra. Significa que ocuparan els recursos del vostre servidor i afectaran la velocitat de càrrega del vostre lloc. Tanmateix, és possible utilitzar el fitxer .htaccess per bloquejar tots els llocs web de correu brossa. Val la pena dir que el fitxer .htaccess és una manera poderosa de bloquejar tot un lloc sospitós.

El primer pas és inserir un codi específic al fitxer .htaccess. Si aquest fitxer no funciona correctament, hauríeu de carregar un fitxer .htaccess nou a l'arrel del domini. Una altra manera ràpida i senzilla de corregir spam és crear filtres avançats al vostre compte de Google Analytics. Entreu al vostre compte i feu clic a la pestanya Administrador. A partir d'aquí, hauríeu d'anar a l'opció Crear nova vista i, a sota de la secció de nom de la vista d'informes, veureu un botó de correu brossa. Aquí heu de fer clic a l'opció Filtre nou i no oblideu indicar el vostre filtre.

November 29, 2017
Semalt: exclusió de correu brossa
Reply