Back to Question Center
0

Semalt Expert: consells sobre com aturar a Google des de rastrejar el lloc web de WordPress

1 answers:

Bloquejar motors de cerca d'indexar el vostre lloc web de forma temporal fins que hagueu passat la fase de desenvolupament és de màxima importància pel que fa al màrqueting en línia. Com a propietari del lloc web, el vostre objectiu principal és aconseguir que Google indexi el vostre lloc web i que tingui una posició més alta en els algoritmes el més aviat possible .

Després d'instal·lar el vostre WordPress, impedir que Google rastregi el vostre lloc és el primer que hauria de fer. La fase inicial de desenvolupar el vostre lloc web es pot desordenar i arruïnar els vostres esforços futurs per treballar com a consultor de màrqueting. El primer que afecta la majoria de les ments de webmasters després d'iniciar el procés de desenvolupament de llocs web és conduir el trànsit i convidar els robots i els rastrejadors a indexar els seus llocs.

Com bloquegeu els motors de cerca i deixeu que Google rastreeu el vostre lloc? Aquesta és una pregunta que afecta la ment de molts administradors web .

Igor Gamanenko, expert en Semalt , us proporciona alguns consells i suggeriments sobre com aturar els motors de cerca i Google per rastrejar el vostre lloc de manera temporal per alliberar el desenvolupament del vostre lloc web .

Usant la contrasenya per protegir el vostre lloc a través de cPanel

La importància de protegir el vostre nou lloc web amb una contrasenya i evitar que Google rastregi es pot destacar prou bé. No vol que els motors de cerca destrueixin el vostre lloc web en la fase de desenvolupament. Com a propietari d'un lloc web, podeu protegir fàcilment els vostres fitxers de registre des del tauler de control de cPanel. Els rastrejadors web com Google no poden indexar i accedir als fitxers de registre protegits per una contrasenya. Per protegir contrasenya del vostre fitxer;

a) Inicieu el compte de cPanel i seleccioneu "Contrasenya protegeix els directoris"

b) Obriu el directori personal del vostre compte i feu clic a "Anar"..'

c) Seleccioneu la ubicació on està instal·lat el vostre WordPress

d) Seleccioneu a través de la 'Contrasenya protegeix aquest directori' i escriviu un nom del directori a estar protegit al quadre següent. Feu clic al botó 'Desa'

e) Després de rebre un codi d'èxit, torneu al tauler i creeu un nou nom d'usuari i contrasenya. Feu clic a "modificar usuari autoritzat / afegir" per aturar temporalment que Google no rastregi el vostre lloc

Ús del fitxer Robots.txt per bloquejar motors de cerca

Per bloquejar altres motors de cerca i Google per rastrejar una indexació del vostre lloc web, genereu manualment i carregueu el vostre fitxer robots.txt generat al directori del vostre lloc i indiqui als motors de cerca i Google que no indiqui el vostre lloc web .

L'altra alternativa és utilitzar la funció incorporada al vostre WordPress instal·lat per instruir els motors de cerca a no rastrejar el vostre lloc web. Per executar això;

a) Obriu el tauler de WordPress i feu clic a "Configuració" i seleccioneu "Llegir" .

b) Seleccioneu "Desacreditar els motors de cerca d'indexar aquest lloc web" i feu clic a "Desa els canvis" per bloquejar tots els motors de cerca del rastreig del vostre lloc web de manera temporal .

Contrasenya: protegeix el teu lloc web mitjançant un connector de WordPress

Com a administrador web, podeu utilitzar un connector de WordPress per evitar que Google rastreeu el vostre lloc. No obstant això, és recomanable utilitzar un complement actualitzat per obtenir resultats efectius. Activeu el vostre connector i feu clic a "Configuració". Comenceu el vostre connector i configureu la vostra nova contrasenya. Feu clic al botó "Desa els canvis" per bloquejar els motors de cerca del rastreig al vostre lloc.

Mantenir els registres del vostre lloc web i les estadístiques segures és molt important quan es tracta de màrqueting digital . El bloqueig del motor de cerca de Google per rastrejar i indexar el vostre lloc web us proporciona un ampli temps per desenvolupar-lo i obtenir dades netes en temps real. Utilitzeu els consells abans indicats per evitar que Google i altres motors de cerca puguin indexar el vostre lloc de forma temporal .

November 29, 2017
Semalt Expert: consells sobre com aturar a Google des de rastrejar el lloc web de WordPress
Reply