Back to Question Center
0

Semalt Expert Explica que Com Principals Agències de SEO De Errors Fem

1 answers:

Durant l'auditoria del lloc de SEO, es poden obtenir proves estratègiques bem succeïdes de SEO empleades, bem com a mètodes desactualitzats. És clar que les algures agències de SEO fins i tot depenen de més pràctiques.

Ross Barber, o gerent de successió del client da Semalt , descreve els errors comuns que els proveïdors de serveis de SEO generalment fem.

Usant / Abusant Meta Informação

Meta és un número que proporciona informació addicional en un lloc específic. Emportador o títol i una descripció del Meta, podreu ser totalment dependents de l'opinió d'algú i podem escriure's de diverses maneres diferents, una tècnica sempre serà rellevant. O título meta propriament dit ha de ser un palavra-chave principal da page; se houver duas palavras-chave principal, ambos devem ser inclosos. No hi ha cap cas, ja que només hi ha una única paraula clau, el nom de l'empresa pot acompanyar-lo.

Una explicació Meta implica com a principals palavras-chave com un apel·latiu no final. És aquí qui teniu l'oportunitat de revelar la singularitat del vostre lloc i oferir una suggeriment de què es faci una pàgina web per atraure els visitants apropiats. Els títols del Meta fraco no tenen informació específica sobre el producte o servei, i els seus títols són similars a altres em diferents pàgines de la web.

Per a una altra descripció del Meta, una duplicació de títols d'altres pàgines i l'entrada de l'enorme quantitat de paraules clau han de ser evadides, tot i així, les informacions importants han de ser eliminades. Um título do Meta fraco i una descripció incorrecta podem desencorajar als visitants de visualitzar el seu lloc..

Installant muitos plugins

Independentment d'alguns enganys com a codi de fletxa, els llocs de la llista de fitxers SMB són creats en Word Press. Els complements són grans codis d'programació que serveixen per proporcionar funcionalitats addicionals al seu lloc. Més complements del vostre lloc indiquen codis majors, de manera que el processament de càrrega disminueix, fent que els visitants esperem per carregar una pàgina en estat de Google. Podeu verificar-lo com a visió de Google PageSpeed ​​.

El SEO està afavorit per la capacitat de complir els complements i codis, ja que els especialistes en SEO poques vegades tenen coneixements de codificació i programació. A fi de millorar l'eficàcia, comproveu quins són els vostres connectors usats al vostre lloc i desactiveu aquells que no són importants.

Addició de contingut plecat a noves pàgines

Alguns llocs més optimitzats experimenten terribles conseqüències d'afegir contingut a les noves pàgines. Muitas vezes, ele vem com o objectiu d'usar com més tècniques possíveis. Algunes empreses de SEO milloren temps en el seu lloc amb més informació. Una execució de Copyscape dessas páginas revela que una informació és més semblant a la d'un altre lloc, el que surpreñment funciona com el mateix proveïdor de serveis de SEO que ho fa. A més, és molt recomanable reescribir el seu contingut per descobrir que es considera com una informació d'altres pàgines i llocs. Então, investigue o motive pel que una empresa de SEO que va contractar va col·locar el contingut en el seu lloc.

Una vegada que és més important per a una empresa cooperar com una empresa de confiança de SEO per assegurar una pràctica de treball eficient, pot començar a aprendre sobre els proveïdors de SEO contractar-los per auditoria de SEO ou analitza la seva primera pàgina de la pàgina. Comparant-vos diversos informes amb el rendiment real del vostre negoci, tindrà la base per a la consideració d'un professionalisme de SEO .

November 29, 2017
Semalt Expert Explica que Com Principals Agències de SEO De Errors Fem
Reply