Back to Question Center
0

Semalt Expert: Rellotge de paraules clau i per què és nociu per al vostre lloc

1 answers:

Michael Brown, el Semalt Customer Success Manager, adverteix que no és una bona pràctica repetir les mateixes paraules clau i frases en tots els vostres articles ja que sembla antinatural. Per exemple, si escriu: "Estem venent flors en línia". I escriu la mateixa línia una i altra vegada en diversos articles; s'anomena farcit de paraules clau. Per obtenir millors classificacions, heu d'incloure algunes paraules clau en diferents llocs de la Meta Descripció, el títol de la pàgina i el contingut. Assegureu-vos que el tema real del vostre article no s'interrompi mentre incloeu les paraules clau. I sí, mai no hauríeu de copiar el contingut d'altres llocs web i no intentareu contenir moltes paraules clau en un sol lloc. Una de les coses importants que hauria de recordar si afegiu metadades al vostre lloc web és que l'emplenament de paraules clau no és adequat per a la visibilitat i la reputació del lloc a Internet. És bo que inseriu les paraules clau principals a les vostres metadades, títol i el primer paràgraf de l'article, però mai no hauria d'incloure moltes paraules clau i frases de cua curta i cua llarga. Això és degut a que els motors de cerca no classifiquen el vostre lloc correctament i que podrien disminuir la seva visibilitat a Internet .

Què és el farciment de paraules clau?

L'emplenament de paraules clau ha estat durant molts anys. De fet, és una part de SEO que s'utilitza per descriure algunes tècniques que els webmasters i bloggers utilitzen per millorar el rànquing dels seus llocs web. Molta gent la utilitza per manipular els resultats dels seus llocs del motor de cerca per a algunes paraules clau i frases. Si visiteu un lloc web que mostra moltes paraules i frases que no tenen cap rellevància per als articles del lloc, és probable que sigui l'assumpte de paraules clau.

Per què evitar l'emplenament de paraules clau

Una de les maneres més fàcils d'evitar l'ompliment de paraules clau és crear contingut que sigui útil i informatiu. Heu d'escriure articles que siguin rellevants i fàcils de llegir. És cert que els usuaris han d'utilitzar paraules clau en els seus articles, però no s'han d'utilitzar en totes les línies que modifiquen el significat de la peça sencera i fan que no sembli antinatural. En paraules simples, haureu de fer tot el possible per no emplenar les paraules clau i concentrar-se en articles de qualitat per escrit amb el focus a la vostra paraula clau principal.

Per ser clar, cal tenir en compte que el farcit de paraules clau no us pot donar els resultats desitjats. La gent intenta amagar-la ja que sap que no implicarà molta gent en els seus llocs web. Per exemple, si veus molts llocs web amb text en blanc i fons blancs, haureu de tenir clar que intenten amagar determinades paraules clau i que estan utilitzant els estils CSS per a l'ompliment de paraules clau. Fins i tot utilitzen una gran quantitat de paraules clau al text alt i metadades sense cap significat i utilitat adequades .

November 29, 2017
Semalt Expert: Rellotge de paraules clau i per què és nociu per al vostre lloc
Reply