Back to Question Center
0

Semalt - Fòrum guerrer a la comercialització d'Internet d'avui

1 answers:

Hi ha nombrosos llocs i fòrums de mitjans socials per obtenir informació sobre el màrqueting a Internet, però el lloc més popular és el Warrior Forum, també conegut com WF. Com a venedor d'Internet o de mitjans de comunicació social, haureu de prestar atenció al que passa i com beneficiar-vos del vostre negoci en línia d'una manera millor. És segur dir que el Warrior Forum és una plataforma útil que us ajuda a conèixer tot sobre les empreses en línia.

És difícil no esmentar que el Fòrum guerriller té els seus propis avantatges i desavantatges. El millor és que aquest fòrum romangui actiu tot el temps i tingui respostes a gairebé totes les preguntes relacionades amb el màrqueting.

Consulta els consells següents d'Igor Gamanenko, un expert principal de Semalt , per obtenir respostes legítimes a les teves preguntes.

1. The War Room

The War Room és una secció de pagament d'aquest fòrum i ens proporciona informació útil sobre productes basculants. Aquí, les persones intel·ligents i els venedors d'Internet donen la mà i discuteixen els seus projectes diaris, però no és possible que s'uneixi a aquesta secció fins que no hagueu pagat la quota de membre.

2. Associat per famosos empresaris

Les persones legítimes que s'han lliurat en aquesta secció són Rand Fishkin (Moz), Patrick Sexton (Feed The Bot), Pat Flynn (Smart Passive Income), Brian Clark (CopyBlogger) i Yaro Starak (Entrepreneurs Journey).

Problemes del Fòrum guerrer

Els principals problemes amb aquesta plataforma s'han descrit a continuació .

1. Missatges anglesos trencats

Una publicació en anglès trencada és un dels principals problemes amb el Warrior Forum. He observat que molts usuaris d'aquesta plataforma ni tan sols saben com escriure anglès. Són repetidors els errors ortogràfics i demaneu ajuda dels parlants natius d'anglès.

2. Les mateixes preguntes una vegada i una altra

Un altre problema amb aquesta plataforma és que les mateixes preguntes es repeteixen gairebé diàriament. El Fòrum de Warriors crea un desastre per als usuaris nous i existents, ja que els novençans fan coses semblants com ara "com classificar un lloc web", "aquest producte funciona bé" i així successivament .

3. La pertinença gratuïta

La major part de la informació d'aquest fòrum està disponible per als membres gratuïts, el que significa que no cal pagar res per conèixer més sobre les tècniques de treballar en línia. La seva versió gratuïta abasta una sèrie de temes com ara màrqueting en línia, màrqueting fora de línia, llocs web de comerç electrònic, SEO, màrqueting per correu electrònic, màrqueting en xarxes socials i altres temes similars. En una estimació, hi ha més de trenta seccions diferents on es discuteixen molts temes cada dia .

4. Guru Wannabes

En les veus semblants de fer preguntes, he trobat alguns guru wannabes on la gent els agrada falsificar abans que comencin els seus negocis en línia. Aquesta informació pot ser útil per a persones que volen una mica d'inspiració o si volen submergir-se en el món del màrqueting en xarxes socials.

5. El guerrer em pregunta qualsevol cosa

Aquesta nova secció té moltes publicacions interessants i seccions de discussió. Aquí podeu fer preguntes relacionades amb la comercialització i millorar el vostre negoci a Internet. Per a un nou comercialitzador en línia, aquesta secció del Fòrum de Warriors compta amb molts consells, tutorials i articles per obtenir beneficis. Podeu obtenir consells dels experts sobre com ser empresaris exitosos en qüestió de mesos. En actuar sobre els seus consells, pot esbrinar el seu camí i pot fer créixer el seu negoci fàcilment.

Pensaments finals

Amb la gran quantitat de consells, trucs i informació útil, el Fòrum de Warrior és ideal per a aquells que busquen activament tutorials sobre social media i màrqueting en línia. Fins i tot si no teniu un lloc web, podeu unir-vos a aquesta plataforma per aprendre molt de les experiències dels vostres majors

November 29, 2017
Semalt - Fòrum guerrer a la comercialització d'Internet d'avui
Reply