Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: consells per combatre el spam de referències a Google Analytics

1 answers:

Els rastrejadors, les aranyes i els robots generen el correu brossa de referències amb la intenció d'atraure'ls als llocs de referència i demanar-vos que compreu productes en línia. Aquest correu brossa està orientat a l'estadística d'anàlisi del vostre lloc i ha crescut. Un nou spam de referència que es va llançar és link.zhihu.com. Si visiteu aquesta URL o una altra, us redireccionaran a una pàgina on els spammers volen que comprin els seus productes o promocionin el seu contingut en línia.

Sovint, l'spam de referències té com a objectiu promoure virus i malware a Internet, i cal tenir cura quan visiteu els enllaços de correu brossa i cerqueu-los en línia. Assegureu-vos de desfer-los del vostre compte de Google Analytics. Podeu pensar que el correu brossa del remitent és innocu perquè augmenta el trànsit al vostre lloc web, però us heu equivocat. Els robots i les aranyes generen aquest tipus de trànsit i les visites que rep no són reals. Pel que sembla, augmentarà el percentatge de rebots i el temps dedicat al vostre lloc web és zero segon. El trànsit fantasma no us obtindrà resultats positius i farà que les dades de Google Analytics estiguin més a prop. Segons l'spam de referència, l'estratègia de SEO de barret negre és utilitzada per empreses i proveïdors de serveis no legítims.

Un expert líder de Semalt , Sohail Sadiq, explica aquí com identificar l'spam de referència

Hi ha algunes maneres d'identificar l'spam de referència en el vostre compte de Google Analytics, com ara:

  • Si no teniu l'idioma aplicat a les vostres dades d'anàlisi i utilitzeu una altra cosa per descriure el vostre lloc
  • .
  • Si el nom d'amfitrió és visitat per usuaris desconeguts gairebé a diari.
  • Si teniu els URL de referència, com ara darodar.com i free-website-buttons.com
  • .
  • Si el lloc ha estat afectat pel correu brossa rus i el hacker amenaça amb robar la vostra targeta de crèdit o informació bancària..

Com bloquejar l'spam de referència en Google Analytics

Hi ha diferents maneres d'evitar el correu brossa de referència al vostre compte de Google Analytics. El primer és utilitzar els filtres i el segon és bloquejar-los completament.

Els filtres són una manera fàcil de negar el trànsit de baixa qualitat als informes. Són fàcils de crear, i les referències mai no es registren una vegada que heu afegit els llocs web sospitosos als vostres filtres.

Podeu editar el fitxer .htaccess amb aquest codi:

#Stop Spam de referència

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleI \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleII \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC, OR]

RewriteRule. * РІР [F]

Aquest codi s'hauria d'ubicar juntament amb les URL que voleu eliminar. També podeu copiar i inserir la línia "RewriteCond" per a totes les URL que voleu bloquejar al vostre compte de Google Analytics.

Utilitzeu filtres per bloquejar les referències fantasma

És cert que el bloqueig a través del fitxer .htaccess és fàcil, però la majoria dels spammers són prou intel·ligents per no permetre'l que passi. En aquestes circumstàncies, podeu utilitzar filtres per bloquejar les derivacions fantasma. Hi ha alguns tutorials per inspirar-vos. El primer que heu de fer és filtrar el trànsit d'anàlisi pel nom de l'amfitrió. Les referències fantasma i el correu brossa de referència es mostren com a noms d'amfitrió no vàlids al vostre compte de Google Analytics. Primer heu de trobar la ubicació i bloquejar-la des de la secció Administrador. Assegureu-vos que heu bloquejat tots els llocs web sospitosos i les referències fantasma utilitzant aquest mètode.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Expert: consells per combatre el spam de referències a Google Analytics
Reply