Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert Explica què fer amb spam de referència a Google Analytics

1 answers:

Per a la majoria dels propietaris del lloc web, el trànsit de correu brossa de referència és un problema important que afecta les mètriques del trànsit. A Google Analytics, algunes xifres de trànsit poden aparèixer però no reflectir-se al tauler del vostre lloc web. En aquests casos, hi ha una gran probabilitat que aquestes visites web no siguin originàries de visitants humans, sinó també ordinadors "zombies". El trànsit dels robots i botnets redueix la precisió de tècniques de màrqueting digital com SEO i màrqueting de contingut .

Sohail Sadiq, un expert líder de Semalt , proporciona a l'article alguns problemes pràctics que cal tenir en compte.

Bots i visites web humanes

En alguns dels casos anteriors, és possible que hi hagi moments en què un nou lloc web pugui començar a rebre un flux constant de trànsit d'alguns dominis comuns. En aquests casos, no celebreu la victòria, ja que això podria ser de grans esquemes de botnet. El 50% del trànsit web mundial prové de robots. Els bots són imprescindibles per a ús en alguns llocs web amb finalitats bàsiques. Els robots també ajuden pàgines de motors de motor de cerca i d'altres llocs que estan destinats a tècniques d'optimització com màrqueting de contingut .

No tots els rastrejadors web són dolents. Per exemple, llocs web com PayPal i Google depenen dels robots per executar alguns dels seus aspectes crucials de les seves activitats. Els bots formen alguns dels rastrejadors web del motor de cerca per fer avanç significatiu en la personalització dels resultats de la recerca. Els bots útils ajuden els creadors de llocs web a millorar l'experiència d'usuaris de moltes persones que els utilitzen.

En altres casos, les persones utilitzen robots per dur a terme atacs web maliciosos en diversos aspectes dels llocs web. Enganyen els sistemes de motors de cerca per confondre el propietari del lloc web sobre el nombre de visitants que arriben al lloc. El correu brossa referent pot venir de diferents maneres. Algunes de les diverses formes que apareixen referents d'activitat brossa estan presents en aquest article.

Tipus d'spam de referència

Quan es tracta de descriure spam de referència, és fonamental incloure el tipus d'spam de referència en el context. En la majoria dels casos, aquest tipus d'spam respon de dues maneres:

Spam de referència

Això pot redirigir les visites web als vostres llocs web, però és possible que no reflecteixin al tauler del vostre lloc. A més, afecta les mètriques d'anàlisi de Google, un escenari que pot interferir amb les estratègies de màrqueting a Internet que hi ha al lloc.

spam de referència del fantasma

Aquest tipus de correu brossa pot implicar visites web que poden o no reflectir en les figures del tauler del vostre lloc web. En aquest cas, el domini que fa referència a visites falses web intenta falsificar la informació que mostra Google Analytics.

Les tècniques de correu brossa de referència utilitzen botnets per realitzar visites web repetides al servidor mitjançant aquest lloc web en particular. En la majoria dels casos, les persones que hi ha darrere dels atacs maliciosos busquen augmentar el rànquing de llocs a les SERP de la majoria de pàgines. En altres casos, les persones intenten generar ingressos per executar aquests atacs.

Conclusió

El correu brossa de referència és un gran problema que pot distorsionar l'AG de moltes maneres. Per exemple, l'augment del trànsit dels robots de referència redueix la precisió de les vostres dades i la qualitat del vostre trànsit. El temps i la velocitat de participació del vostre lloc web són baixos. És essencial eliminar l'spam de referència per augmentar el temps de participació del vostre lloc.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Expert Explica què fer amb spam de referència a Google Analytics
Reply