Back to Question Center
0

Semalt Perícia: Google Maps Сomo O Novo Formulari de Màrqueting de Mídia Social

1 answers:

Não mito tempo atrás, Google Plus va ser el principal proveïdor de totes les informacions sobre empreses locals. No obstant això, Google My Business va portar el lloc per a empresaris. A continuació, els usuaris podem utilitzar Google Maps per tenir una funcionalitat similar. Algunes anàlisi de SEO veu a Google Maps com a mídias sociais disfarçades. Moltes empreses han adoptat un abordatge per a que les tècniques de màrqueting de xarxes socials no produeixen fruits a Google Maps.

O Google Maps no és un lloc de xarxes socials, sinó més aviat algunes de les plataformes de xarxes socials comuns. A mesura que les tàctiques tradicionals de màrqueting de la meitat social (SMM) s'apliquen a Google Maps, assim com a xarxes socials. O Google Maps té el potencial d'augmentar la seva capacitat de classificació.

El gerent de successió del client dóna Semalt , Nik Chaykovskiy, explica els recursos presents en els mapes de Google, que podem tenir l'impacte en la rotació del client.

Visió general d'un negoci en mapes

Cada empresa té un cartera, que conté informacions com a dades de localització, classificació d'estrelles, avaluacions de clients i fotos de l'empresa. A la part superior, hi ha un resum de les informacions, com una foto de capa, estimativa de preu en els estats, classificació de clients estrelles, categoria de negocis i un enllaç per a la direcció de la localització física. Els mapes de Google proporcionen una plataforma semblant a una xarxa social per incloure:

  • Salvar recurs. Pode-se salvar una pesquisa o el lloc per referir més tard.
  • Característica pròxima. Aquesta és una informació sobre empreses similars a la categoria d'accés a la localització de l'usuari. O Google anuncia que el 80% de la quantitat de pesquisados ​​prové de navegadors de telèfons mòbils..Aquest resultat intensifica una necessitat de tornar el seu lloc amable amigable.
  • Enviar per a Meu telèfon. Els usuaris es mouen amb un compte en què Google pot utilitzar aquest recurs per compartir un enllaç o un negoci local.
  • Compartilhar. Hi ha permalink per ajudar els usuaris a enviar com a informació de l'usuari per a diferents llocs. Podeu escriure el vincle mitjançant el codi de quadre que Google proporciona.

O aspecto social de Google Maps

Els usuaris us aconsegueixen veure una foto. Els clients tenim la capacitat de compartir fotos en aquesta secció. Há um local específicament projectat per avaluació de l'usuari. Un usuari pot avaluar el negoci o fins i tot deixar un comentari. Els usuaris poden crear mapes personalitzats on podem incloure les seves "patges" favorites, com empreses .

A mesura que les empreses locals han de incentivar els usuaris a analitzar com a empreses. A mesura que també pessoas podem fer o pujar de les seves fotos perquè pessoas obtinguin una visualització del que esperem. Quantes més empreses tenen revisions, però la companyia obté més compartiments entre pares. Com a empreses podem ouvir o que els clients esteu dient i fent els ajustos necessaris .

Conclusão

Google Maps és una substitució de Google Plus Local. Inicialment, Google va destacar una criação de la xarxa social local per a empreses. A aquesta època, els mapes de Google poden ocupar una posició similar com els canvis recentment no algoritmo de Google. O Google Maps no pot ser una xarxa social, sinó que té alguns recursos relacionats amb la comercialització de xarxes socials. Per exemple, els usuaris tenen la possibilitat de promocionar els seus negocis i serveis a través de la inclusió d'un local. Pode-se millorar o SEO utilitzant metaetiquetes i anuncis segmentats localitzats i pagats. O Google estableix que algú no fa res que respecta al lloc web de SEO, sinó que es tornarà com a empreses classificades utilitzant la localització geogràfica. Els mapes de Google poden tenir un gran impacte en el màrqueting, com les meves societats.

November 29, 2017
Semalt Perícia: Google Maps Сomo O Novo Formulari de Màrqueting de Mídia Social
Reply