Back to Question Center
0

Semalt: Què és Darodar.com i és legítim?

1 answers:

El 2014, l'ascens d'un lloc fantasma anomenat darodar.com va començar a irritar i desconcertar als desenvolupadors i bloggers web. Els webmasters van observar que darodar.com estava present en els seus comptes de Google Analytics. Darodar.com sempre apareix a la secció de trànsit de referència i afecta les dades de Google Analytics fent-ho semblar il·legítim. Moltes visites podrien arribar al vostre lloc i aquestes pujades de referència podrien superar els 40 visitants de llocs addicionals cada dia. Tot i que el trànsit semblava inofensiu, diversos desenvolupadors web i bloggers estaven molestos i cansats perquè un lloc desconegut interferia amb les dades de Google Analytics. Es coneixen que Darodar.com maneja trànsit maliciós, i els desenvolupadors web han format algunes maneres de desfer-se'n.

Què és fer Darodar i per què?

Darodar es crida com a eina d'anàlisi webmestre professional i famosa que us pot ajudar a millorar el rànquing del vostre lloc web en els resultats del motor de cerca . Darodar.com també afirma que us ajudarà a avaluar i controlar les paraules clau que els vostres competidors han orientat i us enviaran un trànsit que es pot fer de manera senzilla i d'alta qualitat en pocs dies laborables. Segons Artem Abyar, l'expert Semalt , darodar.com és un programa d'anàlisi de competidors. Embolica les dades de Google Analytics i recopila informació del vostre lloc que es pot compartir amb els vostres competidors més endavant. Si bé és massa difícil determinar el propòsit de Darodar de rastrejar els llocs, creiem que està recollint informació diàriament .

És un bot dolent o un phish rus?

És difícil dir que si darodar.com és un bot dolent o un phish rus. Quan aquesta empresa va començar a enganxar l'ample de banda a través de la World Wide Web en 2013, diversos webmasters van especular que estava enviant un trànsit de qualitat i els robots foren inofensius. Si darodar.Com és un bot incorrecte, sens dubte afectarà l'ample de banda del vostre lloc i el retardarà en qüestió de dies, modificant el seu motor de cerca . I si es tracta d'un phish rus, Darodar penetrarà el vostre compte de Google Analytics i utilitzarà el vostre lloc per desenvolupar els seus propis enllaços d'entrada . El compte de Skype del representant d'aquesta companyia diu que Darodar és a Amèrica. Quan un administrador web rastrejava les rutes cap a darodar.com, va assenyalar que la companyia es va fundar a Rússia i es va anunciar com a empresa nord-americana .

Com bloquejar Darodar.com?

Podeu excloure darodar.com com a referent al vostre compte de Google Analytics o eliminar-lo al fitxer .htaccess. Per al primer mètode, heu d'anar a la secció Admin> Filtres>> Nova filtre i indicar el vostre filtre com darodar.com. A continuació, heu de seleccionar l'opció Excloure i afegir-hi el filtre. No oblideu desar la configuració abans de tancar la finestra. En el segon mètode, podeu bloquejar darodar.com directament al fitxer .htaccess. El primer pas és obrir aquest fitxer i afegir el següent codi:

RewriteEngine el

# Opcions + FollowSymlinks

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC]

RewriteRule. * - [F]

Un cop hagueu afegit aquest codi, no podeu desfer els canvis i haureu d'utilitzar el vostre lloc com a tal .

November 29, 2017
Semalt: Què és Darodar.com i és legítim?
Reply