Back to Question Center
0

Text i enllaços amagats: pros i contres Consells senzills per l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

En realitzar SEO, hi ha algunes tàctiques enganyoses que poden enganyar un motor de cerca algorisme per al rànquing. Per exemple, el text ocult i els enllaços formen una base per a alguns dels màrqueting de contingut trucs que realitzen aquesta funció. Hi ha moltes maneres d'ocultar text dins d'una pàgina web. Algunes d'aquestes tàctiques són les que s'ofereixen en aquest text per l'estrategista de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan:

  • Utilitzant un color de text similar al color de fons del lloc web
  • Localització de text en imatges o vídeo,
  • Configuració d'algunes mides de lletra massa petites
  • Utilitzant CSS per situar el text fora de pantalla,
  • Ocultar enllaços permanents, p. Ex., Col·locant-los en un caràcter.

En aquests casos, aquesta tàctica pot implicar la col·locació de molts continguts de manera que no sigui visible per als visitants humans. A més, un enllaç present en una marca de puntuació com una coma sovint roman oculta o invisible .

Detecció de contingut ocult

El contingut ocult sovint està disponible de moltes maneres. De totes maneres, el text està disponible per a la màquina, però no és visible per als visitants humans. Una funció simple Ctrl + A ajuda a ressaltar tot el contingut d'un lloc web. Algunes agències de SEO de barret negre també poden utilitzar un color destacat similar en segon pla..En aquests casos, haureu de copiar i enganxar tota la pàgina web a un altre editor de text, utilitzant l'opció de pasta predeterminada. Aquesta tàctica pot ajudar a donar a conèixer tot el contingut ocult d'una pàgina web. Els enllaços poden entrar on apareixen com enllaços permanents a tot el lloc web .

Motius pel contingut ocult

Les persones utilitzen contingut ocult per diversos motius. La idea més freqüent d'ocultar contingut en una pàgina web és classificar. La gent oculta paraules clau addicionals en el contingut ocult per intentar enganyar l'algorisme en la classificació del vostre lloc web primer. A més, l'emplenament de paraules clau és una tàctica SEO de barret negre que es beneficia enormement de l'ús del contingut ocult. Posar massa paraules clau en una pàgina web comporta un descens en la rellevància del contingut i arriscant un lloc web .

Com fer visible el contingut al vostre lloc web?

El contingut ocult pot portar a la penalización d'un lloc web de Google SERPs. En aquests casos, el contingut ocult ajuda a les persones a obtenir nombroses advertències sobre la desinformació del seu lloc web. És essencial que el vostre contingut sigui visible. Algunes de les maneres d'augmentar la visibilitat del vostre contingut són:

  • JavaScript: Podeu col·locar JavaScript en una etiqueta. És essencial que aquest contingut sigui visible per a tothom, especialment als usuaris que no tinguin JavaScript activat en els seus navegadors.
  • Imatges: El text descriptiu pot estar disponible a l'atribut alt. També és imprescindible incloure un títol llegible per humans i la descripció del text alt per a cada imatge.
  • Vídeos: Els vídeos també formen contingut que pot estar disponible per a la indexació. Podeu transcriure videos o fins i tot incloure textos descriptius als vídeos en format HTML
  • .

Conclusió

Hi ha moltes maneres en què el contingut ocult pot afectar els vostres esforços de SEO. Per exemple, alguns mètodes de barret negre de SEO poden utilitzar text secret per amagar les intencions d'emplenament de paraules clau. En altres casos, les persones poden utilitzar contingut ocult i cobrir molts enllaços a dominis diferents. Aquest article us pot ajudar a detectar contingut ocult en una pàgina web .

November 29, 2017
Text i enllaços amagats: pros i contres Consells senzills per l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply