Back to Question Center
0

The Coolest H1 Tag Ever - Expert of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Qualsevol empresa, gran o petita, té com a objectiu maximitzar els beneficis. Per aconseguir-ho, haureu de garantir que moltes persones se sentin atretes i interessades pels vostres productes i serveis. El màrqueting de contingut és una manera important de veure que això succeeix, ja que optimitza el vostre rànquing SEO .

L'estratègia de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, explica que el màrqueting de contingut és un aspecte ampli, i la majoria de la gent tendeix a ignorar un detall petit però important del màrqueting de contingut. Aquesta és l'etiqueta H1 que pot semblar només un factor menor. No obstant això, és un determinant important del fracàs o l'èxit del màrqueting de contingut .

Quina és la TAG H1?

Quan creeu un document, podeu dividir el vostre article en diferents seccions per facilitar-ne la lectura. Podeu posar diferents encapçalaments a cada pàgina. Els encapçalaments apareixen com a font més gran i més fosca que els textos estàndard. També podeu afegir altres estils d'encapçalament que difereixin de la mida. Inclouen etiquetes H2, H3 i H4. Les etiquetes H1 estan destinades a atreure lectors a llegir aquesta secció de l'article.

H1 es pot anomenar etiqueta HTML que indica una etiqueta particular al lloc web .

HTML: aquest és el llenguatge de marques d'hipertext. La majoria de llocs utilitzen HTML per crear les seves pàgines web.

Etiqueta: aquest és un codi que mostra el navegador del vostre lloc web com ha de mostrar el contingut.

Encapçalament: HTML té sis titulars de H1 a H6 i H1 es considera l'etiqueta més important, mentre que el sis és el menys important..Les etiquetes difereixen de la mida H1 és la més gran i H6 és la més petita.

Regles per ajudar-vos a crear les millors etiquetes H1

Assegureu-vos que les etiquetes H1 siguin útils i que us donin els millors resultats. Per aconseguir-ho, heu de seguir alguns consells per assegurar-vos que les etiquetes H1 siguin un assassí i aquests consells inclouen:

Utilitzeu només una etiqueta H1

Totes les pàgines requereixen només una etiqueta H1. L'emplenament de les etiquetes no afegeix cap valor a la pàgina. Això és degut a que, a mesura que els motors de cerca s'arrosseguen a cada pàgina, és probable que tinguin un treball més fàcil si centren els seus esforços en una etiqueta H1. Tenir molts d'ells en una sola pàgina potser no necessàriament confondre el motor de cerca, però podria drenar el seu poder de rastreig.

L'etiqueta hauria de descriure el contingut de la vostra pàgina

Això donarà als lectors una idea del que haurien d'esperar fins i tot abans de començar a llegir el material. Sobretot, l'etiqueta H1 hauria de ser similar a la vostra etiqueta de títol. És el títol del bloc. L'objectiu primordial de l'etiqueta H1 és donar als lectors un fort indici del que estan a punt de llegir.

No ha de superar els 70 caràcters

El nombre mínim de caràcters hauria de ser de 20 i un màxim de 70. No exageri la durada de la longitud. Si l'etiqueta és massa llarga, pot diluir la potència de l'etiqueta HTML.

Fer-ho destacar

Aquest aspecte és l'element més important del vostre bloc. Perquè es destaqui, hauria de ser robust, notable i gran. Realitza tant el format visual com sigui possible, utilitzant tots els tipus de lletra i estils necessaris per destacar-ne.

Utilitzeu la paraula clau de cua llarga

L'ús de la paraula clau curta pot provar d'omplir el text de la capçalera amb paraules clau que poden provocar que tingui una densitat de paraules clau extremadament alta. Això no és recomanable ja que pertorba el flux del text per tant disminueix la seva qualitat.

L'etiqueta H1 és un element crucial per optimitzar el vostre rànquing SEO, i si els fa mal, podria arruïnar el vostre lloc. Eviteu excedir l'optimització, però assegureu-vos que teniu les vostres paraules clau ben classificades en un títol convincent.

November 29, 2017
The Coolest H1 Tag Ever - Expert of Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply