Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Expert: Com bloquejar WP Referrer Spam a Google Analytics

1 answers:

L'spam de referència a Google Analytics s'ha convertit en un problema important. A causa del diluvi de l'spam de referències dels llocs web per a adults i les xarxes socials, els webmasters s'han vist aclaparat per diferents filtres i utilitzen altres mètodes per evitar que un trànsit de baixa qualitat arruïni els seus llocs.

No hi ha necessitat d'entrar en pànic, ja que és possible bloquejar el correu brossa del referent de WordPress al vostre compte de Google Analytics. Sohail Sadiq, un expert líder de Semalt , explica aquí com fer-ho amb èxit.

Introducció a Google Analytics

Si el vostre lloc web rep un munt de trànsit i veus enllaços d'spam al vostre compte de Google Analytics, podeu desfer-vos d'aquests enllaços ja que podrien fer que feu clic a llocs web maliciosos. Si no heu utilitzat Google Analytics al vostre lloc web de WordPress abans, heu d'instal·lar un connector de WordPress i integrar-lo al vostre compte d'anàlisi.

Google Analytics és una eina notable i útil que us permet veure com interactuen els visitants amb les vostres pàgines web. També podeu consultar quines pàgines més us agraden, podeu fer un seguiment dels clics als vostres enllaços i fer altres tasques semblants.

Què és el Spam de referències?

Si voleu que es notifique el vostre lloc, assegureu-vos que heu exclòs el correu brossa de referència del vostre lloc. Els spammers de referència i els pirates informàtics aprofiten el vostre desig i envien URL de referència amb scripts automatitzats a centenars a milers de blocs i llocs web cada dia. Aquests URL apareixen en els comptes de Google Analytics i altres serveis en molt poc temps. Tenint en compte que afectaran el rànquing del vostre lloc, hauríeu d'explorar les maneres de desfer-se'n el més aviat possible .

Com puc fer front al Spam de referències?

Podeu utilitzar Sucuri per controlar la seguretat del lloc web..Sucuri no només protegeix el vostre lloc contra troians i programari maliciós, però bloqueja permanentment el referent spam. El lloc web Firewall Firewall és un dels millors WordPress que podeu utilitzar per eliminar l'spam de referència. El seu equip està dedicat i treballat, i els clients reben detalls sobre com s'estan millorant els seus llocs.

Spam de referències de blocs en WordPress amb complement

Una altra forma de bloquejar el spam de referència en el vostre lloc web de WordPress és utilitzar diferents connectors de WordPress. Aquests connectors tenen diverses opcions, i podeu activar-los per evitar que la referència sigui correu brossa. El primer que heu de fer és descarregar, instal·lar i activar el connector corresponent i us suggerim que utilitzeu el connector SpamReferrerBlock. Un cop activat completament, heu d'anar a Configuració »Bloc de referència del correu brossa i configurar la configuració d'aquest complement per començar .

Bloqueja les recomanacions fantasma amb filtres de Google Analytics

Podeu bloquejar l'spam de referència amb els filtres de Google Analytics. Si els spammers us envien sol·licituds continus, és possible que hagin seguit els vostres codis de seguiment de la UA. Utilitzen aquest codi per identificar el lloc i la naturalesa del vostre lloc web. La majoria dels administradors web afegeixen filtres als seus comptes de Google Analytics, on inseriu els llocs sospitosos i desfer-se d'ells en qüestió de minuts. Aneu al vostre compte de Google Analytics i aneu a la secció "Tecnologia" de la secció Públic. Aquí heu de triar el nom de l'amfitrió com a dimensió principal i intentar ampliar els resultats a l'opció Mensual. Alguns dels noms de domini que heu d'afegir aquí són wpbeginner.com, darodar.com i altres.

També podeu bloquejar el spam comú amb els filtres de Google Analytics. Aneu a l'opció Exclou filtres al vostre compte de Google Analytics i bloquegeu URL com ara botons-for-website.com, blackhatworth.com, darodar.com i anticrawler.org .

November 29, 2017
The Semalt Islamabad Expert: Com bloquejar WP Referrer Spam a Google Analytics
Reply