Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Expert: Què és el spam de referències a Analytics & Com bloquejar-la?

1 answers:

Si trobeu un spam inesperat del trànsit i la vostra referència al vostre compte de Google Analytics, significa que els vostres llocs han estat afectats pels spammers. Es tracta d'un problema creixent per als administradors web, els venedors, els bloggers i els gestors de les xarxes socials, ja que el spam de referència pot danyar el rànquing del vostre lloc i és difícil d'ignorar.

Aconseguiu aquests consells convincents de Sohail Sadiq, l'expert de Semalt Serveis Digitals.

Els rastrejadors, les aranyes i els robots creen el correu brossa de referències amb la intenció d'atraure'ls als llocs de referència i demanar-vos que compreu productes en línia. Aquest correu brossa està orientat a l'estadística d'anàlisi del vostre lloc i ha crescut en els últims anys. Un nou spam de referència que es va llançar recentment és link.zhihu.com. Si visiteu aquesta URL o una altra, us redireccionaran a una pàgina on els spammers volen que comprin els seus productes o promocionin el seu contingut en línia. Sovint, l'spam de referències té com a objectiu promoure virus i programari maliciós a Internet, i cal tenir cura quan visiteu els enllaços de correu brossa i cerqueu-los en línia. Assegureu-vos de desfer-los del vostre compte de Google Analytics .

Podeu pensar que el correu brossa del referent és perjudicial perquè augmenta el trànsit al vostre lloc web, però us heu equivocat..Els robots i les aranyes generen aquest tipus de trànsit i les visites que rep no són reals. Òbviament, augmentarà el percentatge de rebots i el temps dedicat al vostre lloc web és zero segon. El trànsit fantasma no us obtindrà resultats positius i farà que les dades de Google Analytics estiguin més a prop. Segons l'spam de referència, l'estratègia de SEO de barret negre és utilitzada per empreses i proveïdors de serveis no legítims.

Com bloquejar l'spam de referència?

Podeu bloquejar fàcilment que el correu brossa de referència no aparegui al vostre compte de Google Analytics. Per això, heu de crear filtres i excloure el trànsit sospitós i de baixa qualitat. Per excloure aquest tipus de trànsit, aneu a la secció Administrador del vostre compte de Google Analytics i feu clic a l'opció Filtres. Aquí, heu de seleccionar l'opció Afegeix filtre perquè l'assistent comenci. El següent pas és fer que el nom del filtre sigui darodar.com, link.zhihu.com o alguna cosa així. Assegureu-vos que heu exclòs tots els URL d'spam de referència amb aquesta tècnica, i també es poden filtrar fàcilment diversos URL. Trieu l'opció Filtre personalitzat i, a continuació, seleccioneu l'origen de la campanya a la secció Camp de filtre .

També heu d'afegir el darodar.com o link.zhizhu.com al text del patró del filtre per excloure'l tot. És possible afegir diversos URL als filtres; per a això, no haureu d'especificar una URL i pot fer filtres de correu brossa de referència global o regional al vostre compte de Google Analytics. En configurar els filtres i ser diligents, és possible que millori la precisió i la qualitat de les dades de Google Analytics. També podeu protegir-vos a vostès i al vostre lloc des d'URL difícils i sospitosos i desanimar les pràctiques d'spam de referència en gran mesura. Tot això no trigarà temps, i els resultats sempre són excel·lents, de manera que hauríeu de seguir creant nous filtres per a totes les URL sospitoses del vostre compte de Google Analytics.

November 29, 2017
The Semalt Islamabad Expert: Què és el spam de referències a Analytics & amp; Com bloquejar-la?
Reply