Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Expert: Traffic de referència de Darodar a les estadístiques de Google Analytics

1 answers:

Al desembre de 2013, un nou lloc web fantasma que s'identifica com Darodar es va aixecar per irritar els desenvolupadors web d'Internet. Molts desenvolupadors han trobat aquest bot en els seus informes de Google Analytics sota la subsecció de trànsit de referència. Al aparèixer allà, afecta les vostres dades de GA, perquè fa que el vostre lloc web hagi rebut un augment del trànsit. Aquest no és l'únic problema que presenta Darodar. La consciència que un lloc web sospitós interfereix amb les vostres dades és igualment desconcertant .

Sohail Sadiq, especialista líder en Semalt , proporciona aquí una pràctica útil en aquest sentit.

Com Darodar embolica les estadístiques del vostre lloc web

El trànsit de referència de Darodar que veieu a les vostres anàlisis web no és un trànsit real. El seu rastrejador només toca el vostre lloc quan recopila dades web (els motius pels quals es recopilen dades web fan que se sospiti). La interferència de Darodar afecta negativament les estadístiques de conversió i de conversió del vostre lloc web. Això es deu a que contribueix a generar estadístiques falses de visites totals, el percentatge de rebots, pàgines per visita i percentatges de conversió.

Hi ha algunes dificultats per fer front al rastrejador Darodar. Molts webmasters s'han enfuriat pel lloc i han publicat els seus esclats en línia. Una de les persones afectades va publicar l'anunci CEASE i DESIST que van proporcionar el lloc en un intent per evitar que rastrejar el seu lloc.

La fúria entre els usuaris web afectats és comprensible, ja que hi ha diverses raons concretes per a sospitar les activitats de Darodar. En primer lloc, el domini es va registrar per un sol any, el temps mínim requerit per al registre..Molts llocs falsos mostren aquesta característica. En segon lloc, el lloc Darodar manca d'una connexió SSL segura. I en tercer lloc, el lloc pretén vendre un servei que ja és gratuït a la web; proporcionant anàlisi web per a empreses.

Així doncs, com es pot bloquejar Darodar?

Podeu crear una vista personalitzada per eliminar les dades errònies del rastrejador de Darodar dels vostres informes de GA. Un altre mètode consisteix a crear un segment avançat. Aquestes són les dues maneres més habituals de tractar amb Darodar, però els desenvolupadors web han donat lloc a diverses solucions per al mateix.

Alguns utilitzen una llista blanca de Robots.txt quan consideren que els robots estan ocupant una quantitat significativa dels seus recursos de servidor. Molts robots obeeixen a les directrius de robots.txts. L'única preocupació d'aquest mètode és que heu de recordar incloure tots els rastrejadors importants a la vostra llista blanca .

També podeu utilitzar un servidor de seguretat per evitar els robots que no compleixen les directives de robots.txt. Aquest mètode pot reduir dràsticament la quantitat de recursos accessibles i utilitzats per robots d'spam, inclosos Darodar.

Altres desenvolupadors suggereixen bloquejar el trànsit de referències de Darodar a través del fitxer .htaccess i donar-ne un motiu senzill. La raó podria ser un clar com hauria d'evitar-se "Darodar.com perquè hi ha moltes sospites sobre la seva raó de recollida de dades a la web" .

La web encara està plena de queixes contra Darodar, però a causa de la mala premsa, la reputació del lloc està baixant ràpidament. És probable que els propietaris o els administradors del lloc puguin eventualment canviar el rastrejador. Però, ara com ara, haureu de fer tot el que pugui per evitar que Darodar no entengui les seves idees de Google Analytics.

November 29, 2017
The Semalt Islamabad Expert: Traffic de referència de Darodar a les estadístiques de Google Analytics
Reply