Back to Question Center
0

Trànsit directe o com millorar el vostre Google Analytics. Semalt Expert

1 answers:

El trànsit directe és un URL concret que la gent escriu directament o a través dels marcadors del navegador. Google Analytics i tots els altres sistemes d'anàlisi web depenen de l'idioma HTTP d'una capçalera coneguda com a referent que dirigeix ​​els usuaris a les pàgines web rellevants. Si la quantitat de trànsit directe és superior a l'esperada, és probable que els spammers hagin arribat al vostre compte de Google Analytics. Però si el trànsit directe mostra fins a un deu per cent de les vostres dades, aquest és un rang normal i no us heu de preocupar. Artem Abyar, el Semalt Senior Customer Success Manager, considera que una de les millors maneres de reduir el trànsit directe és etiquetar les seves campanyes i controlar el nombre de visitants al seu lloc web. Amb aquest procés, el trànsit de la campanya i les visites directes s'atribuiran a la font correcta, independentment d'on hagi sortit el trànsit.

Què és el trànsit directe?

Si algú ha escrit el nom del domini al vostre navegador i ha utilitzat el marcador per accedir al vostre lloc, obtindreu un trànsit directe segur. És important recordar que les sessions directes es poden produir en qualsevol moment i el vostre compte de Google Analytics comprovarà si el trànsit directe és legítim o no. Algunes altres instàncies inclouen:

  • En fer clic a un enllaç de correu electrònic en funció del proveïdor de serveis
  • Si feu clic a l'enllaç d'un Microsoft Office o el vostre fitxer PDF
  • Accés al lloc web des de l'URL abreujat
  • Fent clic a l'enllaç de les aplicacions de xarxes socials mòbils, com ara Twitter i Facebook. La majoria de les aplicacions del telèfon no passen la informació de referència..
  • Verificació dels llocs no segurs (HTTP) i comparar-los amb els llocs segurs (https). En aquesta situació, el vostre lloc segur no passarà el referent a un lloc web no segur
  • .

El trànsit directe pot abastar fonts diferents, i les visites sempre es registren al vostre compte de Google Analytics .

Correccions per al trànsit directe

Si creieu que el trànsit que rep el vostre lloc web no coincideix amb la marca, una de les maneres d'abordar-la afegeix els paràmetres de seguiment o URL d'etiquetes a les campanyes específiques. Per exemple, podeu evitar fàcilment el trànsit de l'spam de referència afegint paràmetres rellevants que garanteixin que totes les sessions d'una campanya determinada apareguin com a correu electrònic al compte de Google Analytics.

Explicar el trànsit directe als seus clients

Quan trobeu que el trànsit directe està en augment, haureu d'explicar-lo als vostres clients amb exemples adequats. Sigueu clars i transparents pel fet que les dades de qualsevol font podrien acabar en cubs directes. Heu d'explicar adequadament els diferents escenaris que podrien donar lloc a directe, com ara els correus electrònics, enllaços de cerca del motor de cerca s o amb llocs web de https. Les possibilitats són que aquesta informació no faci satisfacció al client, però no hauríeu de fer trampa a algú i hauria de prestar atenció a rebre trànsit orgànic de Google, Bing i Yahoo .

Conclusió

És cert que el trànsit directe és la maledicció dels professionals de l'anàlisi. Però podeu fer els passos adequats per fer front a aquest problema i poder satisfer millor els vostres clients. Assegureu-vos que comproveu regularment el compte de Google Analytics i que vigileu les fonts de trànsit.

November 29, 2017
Trànsit directe o com millorar el vostre Google Analytics. Semalt Expert
Reply