Back to Question Center
0

Voleu saber més sobre Spinning de l'article? - Pregunti a l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Reescrivint un article original més de dos-cents vegades que intenta crear diverses còpies originals pot provocar la duplicació de contingut. Al món de l'optimització de motor de cerca , el lliurament i publicació de continguts frescos al vostre lloc web de forma regular és de la màxima importància. Proporcionar i publicar continguts al vostre lloc web de comerç electrònic ajuda a captar l'atenció dels visitants potencials i colpejar el vostre objectiu en temps real .

L'estrateg de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, afirma que els rastrejadors web com Google utilitzen alguns factors per classificar el vostre lloc web en els algoritmes, la vostra paraula clau de conversió és un dels elements crítics. Com a comercialitzador de contingut, no voleu que la paraula clau de conversió sigui inferior a la dels algoritmes del motor de cerca. La creació de visibilitat en línia determina la vigilància i la creativitat .

Què és l'article de gir?

La creació de diferents versions d'un article per classificar-se alts en els algorismes pot provocar la seva campanya de SEO. Segons els experts en optimització de motors de cerca, l'articulació de l'article és una tècnica SEO de barret negre, que s'utilitza habitualment com a mètode abreujat de màrqueting digital i de contingut. En el sentit real, generar contingut amb el vostre cervell acaba tenint temps en comparació amb fer girar un article existent.

Ser creatiu no és una opció a l'hora de millorar la visibilitat del vostre negoci. Quan es fa girar un article, l'article de resultat final no ha de tenir sentit. Tractar de tornar a parlar el vostre contingut diverses vegades els resultats del farciment de paraules clau. Google té una manera d'identificar l'emplenament de paraules clau i l'ajustament de l'article..

Publicar fils de contingut al vostre lloc web de WordPress pot arruïnar el vostre compromís augmentat. Si continueu publicant el contingut del filat al vostre lloc, els vostres visitants potencials acabaran fent clic a les vostres pàgines, cosa que provocarà una baixa durada de la sessió i altes taxes de rebots. Les taxes de rebots elevades no són adequades per als negocis en línia i poden provocar una caiguda dràstica del rànquing de paraules clau de conversió, ja que els motors de cerca consideren que la frase clau és irrellevant.

Generar centenars o milers de versions del mateix article pot ser una mica agitat. Aquí és on entra el programari d'edició d'articles. L'ajustament de l'article pot fer-vos rang molt alt en els algorismes en temps real. Tanmateix, els articles generats pels filadors de l'article són difícils de llegir a causa de la recopilació de paraules clau i frases úniques.

El lliurament dels resultats dels articles obtinguts?

La giració d'articles és un dels accessos directes fiables que poden fer que la vostra paraula clau de conversió sigui alta en un curt període de temps. No obstant això, millorar la visibilitat dels vostres llocs mitjançant tècniques de SEO de barret negre és una estratègia a curt termini que no afavorirà la seva campanya en el futur.

La intenció principal del gir de l'article és crear algunes pàgines sobre el mateix tema d'interès que la còpia original. Després de generar contingut en fils, els venedors digitals acaben incloent enllaços d'entrada als seus llocs dins del contingut generat. A la llarga, els enllaços impliquen als motors de cerca que són famosos i populars acaben empantant els seus llocs a una millor posició pel que fa als rànquings.

Generar contingut de bona qualitat del mateix text pot ser una mica agitat. Com a comercialitzador, podeu decidir utilitzar un spinner d'articles per crear diverses còpies del document original. No obstant això, Google sempre penalizará el contingut de la pàgina. Penseu en la possibilitat d'aplicar tècniques de SEO de barret blanc disponibles per tenir una solució a llarg termini per a la vostra campanya en línia .

November 29, 2017
Voleu saber més sobre Spinning de l'article? - Pregunti a l'expert de Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply